Oppskrift på Biff med potetsalat

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Biff med potetsalat

En real biff med godt tilbehør er perfekt både som et innslag av luksus i hverdagen, og på en rolig fridag.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

TIPS!: Før du steker biffene, er det en fordel at de ligger i romtemperatur i ca. 30 minutter. Dette for at biffene ikke skal kjøle ned stekepanna og bli kokt istedenfor stekt, og for at varmen skal trenge lettere inn i biffene.

Slik gjør du

Potetsalat:

  1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. Avkjøl. Del i biter.

  2. Rør sammen rømme, pesto, hakkede valnøtter og hakket ruccolasalat. Smak dressingen til med salt, sukker og nykvernet pepper. Bland inn potetene.

Lime- og koriandersmør:

  1. Bland smør, revet limeskall og koriander, og smak til med salt.

Biff:

  1. Stek eller grill biff som du vil ha dem. Server med potetsalat og en klatt aromasmør.

Lignende oppskrifter