Oppskrift på Kremet rask fiskegryte, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kremet rask fiskegryte

Denne gryteretten med fisk og friske grønnsaker er et bevis på at det er enkelt med fisk til middag, og veldig, veldig godt!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Torsk, sei og hyse er god fisk til denne raske gryta – enten hver for seg eller sammen.

Slik gjør du

  1. Skjær fisk i terninger på ca. 3 cm. Skrell gulrot og skjær dem i små terninger. Rens purre og paprika og snitt i tynne skiver.

  2. Ha smør i en kjele og stek gulrøtter over middels varme til de blir lett møre, ca. 3-4 minutter. Tilsett purre, paprika og hvitløk.

  3. Tilsett vann og buljongterning og la det småkoke ett par minutter. Ha fløte i kjelen og kok opp.

    Hvordan lage smakfulle urteterninger

  4. Kok risen som anvist på pakken.

  5. Ha i fiskebiter og bland dem inn sammen med grønnsakene. La det koke over lav varme i rundt tre minutter med lokk. Ta kjelen av varmen.

  6. 6. Skyll sukkerertene og snitt i strimler. Tilsett sukkererter, og la fisken trekke ferdig i sausen i tre minutter – fortsatt under lokk. Rør lett rundt i kjelen, slik at fisken ikke faller fra hverandre. Krydre fiskegryta med sitronsaft, sitronskall, salt og pepper.

Lignende oppskrifter