Oppskrift på Het gryte for to

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Het gryte med scampi

Nydelige scampi og en herlig saus med chili og crème fraîche, toppet med basilikum og cognac.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Deles porsjonen på to, har du en perfekt forrett til 4.

Slik gjør du

  1. Kok opp rikelig med vann i en mellomstor gryte, og kok pasta etter anvisning på pakken.

  2. Del chili i to på langs, ta ut hvite hinner og frø, og finhakk den.

    Hvordan rense en chili

  3. Smelt smør i en stekepanne og surr løk og chilipepper. Legg i scampi, og stek raskt på sterk varme i noen minutter. Tilsett fiskefond, tomater, sukkererter og crème fraîche.

  4. Kok opp, og la det trekke et par minutter. Vend inn basilikum og cognac. Smak til med salt. Server gryten straks med nykokt pasta.

    Server gjerne med godt brød.

Lignende oppskrifter