Oppskrift på Fisk- og rekelasagne

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fisk- og rekelasagne

Norsk laks og reker i italiensk lasagne smaker nydelig.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Bruker du ferske lasagneplater, blir lasagnen fortere ferdig, og fisken og rekene blir ikke overkokt. Alternativt kan du legge tørre plater i vann mens du forbereder de andre ingrediensene. 

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200°C. Finn frem en ildfast form.

  2. Hakk løk, hvitløk og spinat. Surr løk og hvitløk i olje og tilsett spinaten. Stek til spinaten så vidt faller sammen.

  3. Ha mel og litt av melken i en kjele. Rør til du får bort alle klumpene. Tilsett deretter litt og litt av melken. Kok opp under omrøring til sausen tykner. Ha i ost, og smak til med salt, pepper og muskat.

  4. Skjær fisk i skiver.

  5. Legg spinat, saus, fisk, reker og lasagneplater lagvis i en ildfast form. Hell over ostesaus.

  6. Stek fiskelasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Lignende oppskrifter