Oppskrift på Fisk i porsjonspakke
0

Fisk i porsjonspakke

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Bak små hemmelige fiskepakker i ovnen sammen med cherrytomater, sitronskiver og litt krydder. Populært hos barna.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Fisk i porsjonspakke

600 gramseifilet, torskefilet eller annen type fisk
12 stkcherrytomater
4 spiseskjesmeltet TINE Meierismør
1 teskjesalt
1 teskjepepper
4 spiseskjeTINE Lettrømme 18 %
4 stksitronskiver
1 desiliterdill

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 225 °C.
  2. Del fisk i 4 biter. Skjær cherrytomat i to. Legg fiskebitene på matpapir smurt med smør. Fordel tomatene rundt fisken, og krydre med salt og pepper. Ha rømme og en sitronskive i hver pakke.
  3. Brett sammen til fine pakker. Legg pakkene på en stekeplate. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter.
  4. Åpne pakken og server med stekte poteter og grønnsaker. Pynt med litt dill.

Tips:

Bak gjerne andre grønnsaker sammen med fisken, som for eksempel brokkoli, blomkål eller løk.

Kommentarer

Produkter i oppskriften