Fisk i porsjonspakke

Fisk i porsjonspakke

0
7
Enkel25 min
Bak små hemmelige fiskepakker i ovnen sammen med cherrytomater, sitronskiver og litt krydder. Populært hos barna.

Ingredienser

Antall porsjoner

Fisk i porsjonspakke

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 225 °C.

  2. 2

    Del fisk i 4 biter. Skjær cherrytomat i to. Legg fiskebitene på matpapir smurt med smør. Fordel tomatene rundt fisken, og krydre med salt og pepper. Ha rømme og en sitronskive i hver pakke.

  3. 3

    Brett sammen til fine pakker. Legg pakkene på en stekeplate. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter.

  4. 4

    Åpne pakken og server med stekte poteter og grønnsaker. Pynt med litt dill.

Tips

Bak gjerne andre grønnsaker sammen med fisken, som for eksempel brokkoli, blomkål eller løk.

Del denne oppskriften: