Oppskrift på Terteskjell med fiskepudding i hvit saus

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Terteskjell med fiskepudding i hvit saus

Det er på tide å blåse støv av denne overraskende gode klassikeren, og fylle terteskjell med fiskepudding i hvit saus.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Terteskjell er fine som forrett. Fyll dem med for eksempel tomatsalat, røkelaks og eggerøre, skinke og ostesaus eller noe annet godt.

Slik gjør du

Hvit saus

  1. Smelt smør og rør inn mel. Spe med litt og litt av melken, og rør til sausen er jevn. Smak til med muskat, salt og pepper.

Terteskjell med fyll

  1. Varm gjerne terteskjell i et par minutter på rist i stekeovnen ved 150 °C. Dette er ikke avgjørende for sluttresultatet.

  2. Skjær fiskepudding i passe store biter.

  3. La erter få et oppkok i lettsaltet vann. Rør fiskepudding og erter inn i den hvite sausen.

  4. Fyll fiskestuingen i terteskjellene like før servering. Dryss over reker og finhakket dill.

Lignende oppskrifter