Oppskrift på smørdeigsnurrer med Jarlsberg® og rosmarin
0

Smørdeigsnurrer med Jarlsberg® og rosmarin

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smørdeigsnurrer eller butterdeigssnurrer med Jarlsberg® og rosmarin passer fint til lunsj, enten du er inne eller på tur. Av denne oppskriften får du ca. 20-24 ostesnurrer.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 spiseskjehvetemel (til utbaking)
4 platebutterdeiger
3 desiliterJarlsberg® Revet
2 kvistfersk rosmarin, finhakket
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

  1. Ha hvetemel på en benkeplate og kjevl ut smørdeigplatene, så de blir ca 20 cm lange og 10 cm brede. Bland sammen ost, hakket rosmarin og pepper. Fordel over smørdeigen.
  2. Rull sammen fra den korteste siden. Trykk kantene godt sammen. Skjær rullen i 3 cm tykke skiver. Legg på bakepapir og stek i ovnen på 220°C. Ønsker du at de skal heve mer kan du droppe å kjevle platene.

Kommentarer

Produkter i oppskriften