Oppskrift på smørdeigsnurrer med Jarlsberg® og rosmarin

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Smørdeigsnurrer med Jarlsberg® og rosmarin

Smørdeigsnurrer eller butterdeigssnurrer med Jarlsberg® og rosmarin passer fint til lunsj, enten du er inne eller på tur. Av denne oppskriften får du ca. 20-24 ostesnurrer.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Ha hvetemel på en benkeplate og kjevl ut smørdeigplatene, så de blir ca 20 cm lange og 10 cm brede. Bland sammen ost, hakket rosmarin og pepper. Fordel over smørdeigen.

  2. Rull sammen fra den korteste siden. Trykk kantene godt sammen. Skjær rullen i 3 cm tykke skiver. Legg på bakepapir og stek i ovnen på 220°C. Ønsker du at de skal heve mer kan du droppe å kjevle platene.