Oppskrift på maismuffins med innbakt Jarlsberg® og nøttepesto

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Maismuffins med innbakt Jarlsberg® og nøttepesto

Maismuffins med innbakt Jarlsberg® nøttepesto smaker kjempegodt og passer til lunsjen, ute på tur eller når du får uventede gjester på besøk.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Kraftige muffinsformer

Slik gjør du

Maismuffins

  1. Sett ovnen ved 220°C. Pisk sammen egg og melk. Bland sammen hvetemel, maismel, sukker, bakepulver, salt, pepper og smør i en egen bolle. Tilsett så eggeblandingen og rør. Fordel røren i muffinsformer. Bruk gjerne den amerikanske, kraftige sorten så står de bedre.

  2. Skjær osten i biter og trykk dem ned i røren. Stek i midten av ovnen i ca 15 minutter. Du kan også bake brødet i en stor form, ca 20 cm i omkrets.

Nøttepesto

  1. Hakk hvitløk. Bland sammen olivenolje, bladpersille, hvitløk, valnøtter, cashewnøtter, salt og pepper.