Oppskrift på maismuffins med innbakt Jarlsberg® og nøttepesto
0

Maismuffins med innbakt Jarlsberg® og nøttepesto

(30)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Maismuffins med innbakt Jarlsberg® nøttepesto smaker kjempegodt og passer til lunsjen, ute på tur eller når du får uventede gjester på besøk.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Kraftige muffinsformer

Ingredienser

Maismuffins

2 stkegg
2 desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
½ desiliterhvetemel
3 desilitermaismel
1 spiseskjesukker
3 teskjebakepulver
1 teskjesalt
¼ teskjehvit pepper
4 spiseskjemykt TINE Meierismør
100 gramJarlsberg® Original

Nøttepesto

5 spiseskjeolivenolje
1 pottebladpersille
1 stkhvitløksfedd
1 desilitervalnøtter
½ desilitercashewnøtter
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

    Maismuffins

  1. Sett ovnen ved 220°C. Pisk sammen egg og melk. Bland sammen hvetemel, maismel, sukker, bakepulver, salt, pepper og smør i en egen bolle. Tilsett så eggeblandingen og rør. Fordel røren i muffinsformer. Bruk gjerne den amerikanske, kraftige sorten så står de bedre.
  2. Skjær osten i biter og trykk dem ned i røren. Stek i midten av ovnen i ca 15 minutter. Du kan også bake brødet i en stor form, ca 20 cm i omkrets.
  3. Nøttepesto

  4. Hakk hvitløk. Bland sammen olivenolje, bladpersille, hvitløk, valnøtter, cashewnøtter, salt og pepper.

Kommentarer

Produkter i oppskriften