Oppskrift på fylte cannelloni med Jarlsberg®, spinat og prosciutto
0

Fylte cannelloni

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fylte cannelloni med Jarlsberg®, spinat og parmaskinke passer utmerket som en snack, forrett, til lunsj eller et tapasbord.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 desiliterTINE Crème Fraîche Original
50 gramJarlsberg® Revet
75 grambabyspinat
100 gramparmaskinke eller prosciutto
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper

Til topping

50 gramJarlsberg® Revet
½ pottebasilikum

Slik gjør du det

  1. Varm ovnen til 200 °C. Bland sammen creme fraiche, revet Jarlsberg®, babyspinat og revet parmaskinke. Bland alt sammen til en røre og smak til med salt og pepper.
  2. Fyll cannellonirørene med fyllet. Legg dem i en ildfast form og avslutt med litt revet Jarlsberg® oppå.
  3. Stek i ovnen ca 20-30 minutter til pastaen er myk. Serveres med frisk basilikum.

Kommentarer

Produkter i oppskriften