Enkel eggesalat

Enkel eggesalat

0
120
Enkel25 min
Perfekt pålegg som holder seg i kjøleskapet i flere dager. Egg-salat er deilig på brødskiva til frokost eller i en baguette til lunsj, og supert på koldtbordet.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 6 stk
    hardkokte egg
  • 1 stilk
    stangselleri
  • 2 stk
    vårløk
  • 3 ss
    majones
  • 4 ss
  • 1 ts
    sennep
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper
  • 1 ss
    gressløk

Slik gjør du det

  1. 1

    Hardkok egg, ca. 10 minutter. Skrell og grovhakk egg.

    Tips

    Har du hardkokte egg til overs fra frokosten, er dette en perfekt måte å bruke dem opp på.

  2. 2

    Finhakk selleri og vårløk. Rør sammen majones, lettrømme og sennep. Smak til med salt og pepper og vend inn egg og grønnsaker.

  3. 3

    Finhakk gressløk og vend inn. Server på godt brød.

Tips

Eggesalat er godt tilbehør til både spekemat og røkelaks.

Del denne oppskriften: