Oppskrift på pisket smør à la Gunnar Hvarnes

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pisket smør

Luftig smør som smaker fantastisk på nybakt brød. Oppskriften er fra Gunnar Hvarnes, en av Norges fremste kokker.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Når du oppbevarer smøret i romtemperatur holder det seg i 2 - 3 dager. Hvis du setter det kaldt forsvinner mye av smakene.

Slik gjør du

  1. La smør stå på benken over natten slik at det blir mykt.

  2. Brun smør i en kjele. La det koke til det blir lysebrunt før du pisker det luftig.

  3. Pisk resten av smøret hvitt i en kjøkkenmaskin, spe med det brunede smøret og smak til med sherryeddik, salt og pepper. Tilsett urter ved servering.