Oppskrift på pisket smør med yoghurt

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pisket smør med yoghurt

Prøv pisket smør til bakt potet, biff, fisk eller grillede grøntsaker! Eller rett og slett som et alternativ til vanlig smør på godt brød.  Luften fra piskingen gjør at smaken kommer ekstra godt fram. Smaken av restaurant - hjemme på ditt eget kjøkken!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Pisket smør kan smakssettes med flere forskjellige ting, f.eks. flaksalt, finrevet lime- eller sitronskall, finrevet ingefær eller hvitløk, finhakkede urter eller spiselige blomster. Rør inn ønsket smak og server.

Slik gjør du

  1. Pisk romtemperert smør med yoghurt i en kjøkkenmaskin med ballongvisp til smøret blir luftig og hvitt.

    La gjerne smøret ligge ute over natten slik at du er sikker på at det er romtemperert.