Oppskrift på kjøleskapsgrøt
0

Kjøleskapsgrøt

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En enkel og god kald grøt som lager seg selv over natten! Det finnes mange varianter så prøv deg frem og finn din favoritt. OBS! Grøten må stå i kjøleskapet over natten!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 ½ desiliterhavregryn
13 desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
3 desiliterKesam® Vanilje Mager

Topping

5 desiliterbær
10 spiseskjemüsli eller granola

Slik gjør du det

  1. Ha havregryn og melk i en bolle eller en annen beholder med lokk. Ha på lokk, og sett det i kjøleskapet til neste morgen.
  2. Rør deretter rundt i grøten før servering, tilsett noen skjeer Kesam® Vanilje eller yoghurt for litt ekstra smak. Spe med mer melk, hvis grøten er for fast.
  3. Grøten porsjoneres og serveres i for eksempel engangskopper, ca. 2/3 grøt i hver kopp. Topp grøten med litt müsli og noen bær.

    Tips:

    Det er også god med litt Kesam® eller yoghurt som topping. Her er oppskrift på hjemmelaget granola.

Tips:

Kan enkelt lages glutenfri ved å benytte glutenfrie havregryn.

Kommentarer

Produkter i oppskriften