Oppskrift på kjøleskapsgrøt med bringebærsaus
0

Kjøleskapsgrøt med bringebærsaus

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne kalde grøten lager seg selv over natten og er perfekt til frokost, men med bringebærsaus blir det en fest av en hverdagsdessert

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 desiliterTINE Yoghurt Naturell
5 spiseskjeTINE Cottage Cheese Original
1 spiseskjeflytende honning
2 desiliterhavregryn
2 spiseskjesolsikkekjerner
2 spiseskjetørkede tranebær
4 stktørkede aprikoser
4 desiliterPiano Bringebærsaus
2 desiliterbringebær

Slik gjør du det

  1. Rør sammen yoghurt, cottage cheese, flytende honning, havregryn, solsikkefrø, tørket tranebær og hakkede aprikoser. Fordel i porsjonsglass, dekk med plast og la stå i kjøleskapet natten over.
  2. Rør bringebær inn i bringebærsausen og server på toppen av kjøleskapsgrøten.

    Tips:

    Du kan server grøten med eple, bær eller nøtter også.

Tips:

Det finnes mange varianter av kjøleskapsgrøt, så prøv deg fram og finn din favoritt. En hovedregel er at det skal være 2 deler væske til 1 del havregryn.

Kommentarer

Produkter i oppskriften