Kjøleskapsgrøt med bringebærsaus

Kjøleskapsgrøt med Cottage Cheese

0
51
Enkel15 min
Denne kalde grøten lager seg selv over natten og er perfekt til frokost, men med bringebærsaus blir det en fest av en hverdagsdessert

Ingredienser

Antall porsjoner

Bringebærsaus

  • 2 dl
    bringebær
  • 2 ss
    honning
  • 1 stk
    saften fra en lime
  • 6 blader
    basilikum
  • 2 ss
    linfrø

Slik gjør du det

  1. 1

    Rør sammen yoghurt, cottage cheese og havregryn. Fordel i porsjonsglass, dekk til og la stå i kjøleskapet natten over.

  2. 2

    Lag bringebærsaus ved å mose bringebær enkelt med gaffel. Tilsett honning og limesaft, og rør sammen.

    Tips

    Du kan server grøten med eple, bær eller nøtter også.

  3. 3

    Topp kjøleskapsgrøten med bringebærsaus og frisk basilikum.

Tips

Det finnes mange varianter av kjøleskapsgrøt, så prøv deg fram og finn din favoritt. En hovedregel er at det skal være 2 deler væske til 1 del havregryn.

Del denne oppskriften: