Oppskrift på Granolamatpakke med yoghurt
0

Granolamatpakke med yoghurt

(19)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sukkerfri granola med sødme fra frukt og bær metter godt og gir energi til resten av dagen. Nyt denne nøtte- og kornblandingen med yoghurt, frukt og bær.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stksteinfrie dadler
2 stkmodne bananer
2 spiseskjeTINE Meierismør
2 desilitermandler
1 spiseskjelinfrø
2 desiliterkokosmasse
10 desiliterhavregryn
½ desilitergresskarkjerner
2 teskjekanel
1 desilitertørkede tranebær

Til servering

3 desiliterTINE Yoghurt Naturell
1 stkbanan
1 desiliterblåbær
2 stknektariner i biter
2 desilitertørket frukt

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 160 °C. Kjør dadler, bananer og smør til mos i en blender.
  2. Hakk mandler og bland inn i daddel- og bananmosen med kokos, havregryn, gresskarkjerner, kanel og tranebær.
  3. Spre blandingen utover en stekeplate dekket med bakepapir og stek i ovnen i ca. 35 minutter. Åpne stekeovnsdøren noen ganger i løpet av steketiden for å slippe ut damp.
  4. Avkjøl granolaen og server med yoghurt, bær, fersk og tørket frukt.

    Tips:

    Du kan oppbevare granolaen i flere uker i lufttett boks eller på glass.

Tips:

Granola er godt til både frokost og lunsj og kan varieres i det uendelig. Strø på havregrøten, spis med melk, bak i brød eller ha som snaks når søtbehovet melder seg.

Kommentarer

Produkter i oppskriften