Oppskrift på Grissini
0

Grissini (brødstenger)

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Grissini kaller italienerne det, mens i Norge heter det gjerne brødpinner. Perfekt tilbehør til supper, men også ypperlig som enkel snacks.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Brødpinner

1 stkNå® Familiepizzabunn Original
100 gramJarlsberg® Revet
1 teskjepaprikapulver
½ teskjeMaldon salt

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 180°C og finn fram et stekebrett.
  2. Trill pizzadeigen ut på bordet, og kutt den i lange stenger på bredden av deigen, ca 1/2 cm. Varier smaken ved å ha på krydder, revet Jarlsberg og salt.

    Tips:

    Vil du ha stengene kortere kan du dele dem før eller etter steking.
  3. Stek brødstengene midt i ovnen i 8 – 10 minutter

Tips:

#1: Trenger tips til enkel snacks? Rull inn hver brødpinne i en god spekeskinke, gjerne sammen med et blad basilikum. Legg de "påkledde" pinnene på et fat, ringle over noen dråper med god olivenolje og riv over grove biter av parmesan. Enkelt og kjempegodt!

#2: Smaksette pinnene med det du måtte selv ønske, f eks friske urter, tørket krydder eller parmesan. Veldig godt og veldig enkelt! Kan oppbevares i ca en uke i tett boks (noe lenger hvis du ikke bruker ost).

Kommentarer

Produkter i oppskriften