Oppskrift på Grissini

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grissini (brødstenger)

Grissini kaller italienerne det, mens i Norge heter det gjerne brødpinner. Perfekt tilbehør til supper, men også ypperlig som enkel snacks.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Trenger tips til enkel snacks? Rull inn hver brødpinne i en god spekeskinke, gjerne sammen med et blad basilikum. Legg de "påkledde" pinnene på et fat, ringle over noen dråper med god olivenolje og riv over grove biter av parmesan. Enkelt og kjempegodt!

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 180°C og finn fram et stekebrett.

  2. Trill pizzadeigen ut på bordet, og kutt den i lange stenger på bredden av deigen, ca 1/2 cm. Varier smaken ved å ha på krydder, revet Jarlsberg og salt.

    Vil du ha stengene kortere kan du dele dem før eller etter steking.

  3. Stek brødstengene midt i ovnen i 8 – 10 minutter