Oppskrift på Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

Når man rett og slett har lyst på noe knasende godt! Revet Norvegia stekes sprøtt i ovn og serveres med en frisk tomatsalat og nydelig kesamdipp.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Ønsker du mer smak på osten kan du drysse over litt hakket timian, eller ulike type nøtter og frø før steking.

Slik gjør du

Norvegiasnacks

  1. Sett stekeovnen på 225 °C. Riv ost. Legg ost i jevne runde hauger (pass på at du ikke legger for tykt lag) på et bakepapirkledd stekebrett. Dryss paprikapulver over osten. Stek osten midt i ovnen i ca. 5 minutter til den er gyllen og sprø. Avkjøl.

Tomatsalat

  1. Kutt tomat i små terninger, riv basilikum i mindre biter, tilsett krydder og rør godt sammen.

Kesamdipp

  1. Bland sammen Kesam, hvitløk og sort pepper.