Oppskrift på Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp
2

Norvegiasnacks med tomatsalat og kesamdipp

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Når man rett og slett har lyst på noe knasende godt! Revet Norvegia stekes sprøtt i ovn og serveres med en frisk tomatsalat og nydelig kesamdipp.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Norvegiasnacks

100 gramNorvegia® Original
½ teskjepaprikapulver

Tomatsalat

2 stkplommetomater
10 bladfrisk basilikum
¼ teskjesalt
¼ teskjenykvernet sort pepper

Slik gjør du det

    Norvegiasnacks

  1. Sett stekeovnen på 225 °C. Riv ost. Legg ost i jevne runde hauger (pass på at du ikke legger for tykt lag) på et bakepapirkledd stekebrett. Dryss paprikapulver over osten. Stek osten midt i ovnen i ca. 5 minutter til den er gyllen og sprø. Avkjøl.
  2. Tomatsalat

  3. Kutt tomat i små terninger, riv basilikum i mindre biter, tilsett krydder og rør godt sammen.
  4. Kesamdipp

  5. Bland sammen Kesam, hvitløk og sort pepper.

Tips:

Ønsker du mer smak på osten kan du drysse over litt hakket timian, eller ulike type nøtter og frø før steking.

Kommentarer

Produkter i oppskriften