Oppskrift på Müslibar med kesamdipp

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Müslibar med kesamdipp

Müsli er et morsomt alternativ som barna liker. Det er både godt og gøy å dyppe bitene i deilig kesam.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Bakepapir
TIPS!: Müslibars er også god turmat, så pakk ned noen i sekken neste gang du skal på tur.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør, sukker og honning på middels varme til sukkeret er oppløst.

  2. Hakk nøtter og vend inn i den varme blandingen sammen med havregryn, kokos, gresskarkjerner og rosiner.

  3. Fordel blandingen utover i en ildfast form, ca 24 x 30 cm, dekket med bakepapir. Press blanding godt ned i formen og pass på at det er jevnt.

  4. Stek i ovnen i 25 minutter eller til gyllen. Avkjøl i 30 minutter før den deles i biter. Avkjøl helt, gjerne i kjøleskapet.

  5. Rør sammen kesam og honning. Server som dipp til müslibarene.