Oppskrift på Müslibar med kesamdipp
0

Müslibar med kesamdipp

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Müsli er et morsomt alternativ som barna liker. Det er både godt og gøy å dyppe bitene i deilig kesam.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Bakepapir

Ingredienser

3 spiseskjeTINE Meierismør
½ desiliterbrunt sukker
1 desiliterhonning
½ desilitermandler
½ desiliterhasselnøtter
3 desiliterhavregryn
1 desiliterkokosmasse
1 desilitergresskarkjerner
1 desiliterrosiner

Kesamdipp

3 desiliterKesam® Original
1 spiseskjehonning

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør, sukker og honning på middels varme til sukkeret er oppløst.
  2. Hakk nøtter og vend inn i den varme blandingen sammen med havregryn, kokos, gresskarkjerner og rosiner.
  3. Fordel blandingen utover i en ildfast form, ca 24 x 30 cm, dekket med bakepapir. Press blanding godt ned i formen og pass på at det er jevnt.
  4. Stek i ovnen i 25 minutter eller til gyllen. Avkjøl i 30 minutter før den deles i biter. Avkjøl helt, gjerne i kjøleskapet.
  5. Rør sammen kesam og honning. Server som dipp til müslibarene.

Tips:

Müslibars er også god turmat, så pakk ned noen i sekken neste gang du skal på tur.

Kommentarer

Produkter i oppskriften