Oppskrift på asparges med sitronsmør og ost
0

Asparges med sitronsmør og ost

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på asparges med sitronsmør og ost er en super forrett eller som en smårett på et tapasbord. Eller hva med å lage en god snack til deg selv? Pass på at aspargesene er nykokte og varme når de serveres.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 kilogramfriske asparges
100 gramTINE Meierismør
2 spiseskjepresset sitronsaft
1 spiseskjefinrevet sitronskall
100 gramfinrevet Sveitser Vellagret
75 gramristede pinjekjerner

Slik gjør du det

  1. Kok aspargesen i lettsaltet vann til den er lett mør, ca 2 minutter.
  2. Rør romtemperert smør med sitronsaft og skall. Anrett aspargesen på porsjonstallerkner. Legg på sitronsmøret og la det smelte over de varme aspargesene.
  3. Dryss på ost og pinjekjerner.

Tips:

Server gjerne noen skiver med god spekeskinke til.

Kommentarer

Produkter i oppskriften