Oppskrift på Krydret bønnerullade, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Krydret bønnerullade

Tortillawraps fylt med gode grønnsaker. Et velsmakende vegetaralternativ som passer godt til lunsj.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du ønsker noe kjøtt i wrapen, kan du for eksempel bruke kylling.

Slik gjør du

Bønneblanding:

  1. Hakk vårløk og persille. Kjør sammen med kikerter/bønner, tabasco og sitronsaft i en blender/food processor. Smak til med salt og pepper. Smør bønneblandingen på lefsene.

Tilbehør:

  1. Skjær slangeagurk i staver. Dryss på Revet Norvegia, blandet salat og slangeagurk. Rull sammen og del i 2 eller 4.

Serveringstips:

  1. Server gjerne med en tomatsalat.