Oppskrift på Krydret bønnerullade
2

Krydret bønnerullade

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tortillawraps fylt med gode grønnsaker. Et velsmakende vegetaralternativ som passer godt til lunsj.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkmyke tortillalefser

Bønneblanding:

3 buntvårløk
2 spiseskjepersille
1 boksrøde og hvite kikerter eller en boks bønnemiks
2 spiseskjesitronsaft og/eller tabasco
½ teskjesalt
¼ teskjepepper

Tilbehør:

½ stkslangeagurker
10 spiseskjeNorvegia® Revet
1 desiliterblandet salat

Slik gjør du det

    Bønneblanding:

  1. Hakk vårløk og persille. Kjør sammen med kikerter/bønner, tabasco og sitronsaft i en blender/food processor. Smak til med salt og pepper. Smør bønneblandingen på lefsene.
  2. Tilbehør:

  3. Skjær slangeagurk i staver. Dryss på Revet Norvegia, blandet salat og slangeagurk. Rull sammen og del i 2 eller 4.
  4. Serveringstips:

  5. Server gjerne med en tomatsalat.

Tips:

Hvis du ønsker noe kjøtt i wrapen, kan du for eksempel bruke kylling.

Kommentarer

Produkter i oppskriften