Saras cookies

(264)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Deilige og enkle cookies proppfull av nøtter og både hvit og mørk sjokolade. Denne oppskriften er sendt inn av Sara Solberg i forbindelse med KK og TINEs "Søte, spiselige gaver"-konkurranse.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

200 gramTINE Meierismør
300 gramsukker
275 gramhvetemel
1 teskjebakepulver
1 teskjevaniljesukker
2 stkegg
50 grammørk sjokolade
50 grammørk sjokolade
1 desilitervalnøtter, eller andre nøtter

Slik gjør du det

  1. Denne oppskriften gir ca 30 deilige cookies. Sett stekeovnen på 200 °C. Ta fram stekeplater med bakepapir.
  2. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett egg, mel, bakepulver og vaniljesukker. Hakk sjokoladen og nøttene litt grovt. Bland alt lett sammen.
  3. Form små topper ved hjelp av en skje og sett dem på stekeplaten. Massen vil flyte litt utover, så det er viktig med god avstand. Stek kakene midt i ovnen i ca 10 minutter. Avkjøl cookiesene litt på platen før du legger de videre på en rist. De er helt perfekte hvis de er litt seige.

Tips:

Gi bort noen cookies i gave. Pakk de inn i hyssing eller vakkert silkepapir og skriv din egen, personlige hilsen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften