Oppskrift på Smoothie bowl med kokos
1

Smoothie bowl med kokos

(17)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smoothie med smak av sol og varme. Syrlig og søt tropisk frukt, friske bringebær og kokos gjør denne til en sommerfavoritt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 desiliterBiola® syrnet lettmelk Naturell
3 desiliterfrossen ananas
1 desiliterfrossen mango
2 desiliterkokosmasse
2 desiliterkokosmelk
1 spiseskjelimesaft

TOPPING

2 stkananasringer
8 spiseskjebringebær
4 spiseskjekokosflak
4 teskjekokosmasse
4 teskjechiafrø
20 stkmynteblader

Slik gjør du det

  1. Kjør Biola®, frossen ananas og mango, kokosmasse, kokosmelk og limesaft i en blender til en jevn og luftig smoothie. La den stå ca. 5 minutter slik at kokosmassen sveller og smoothien tykner.
  2. Skjær skallet av ananas til toppingen og del i biter.
  3. Fordel smoothie i dype boller og dekorer med ananasbiter, bringebær, kokosflak, kokosmasse, chiafrø og frisk mynte. Server med en gang.

    Tips:

    Har du ikke chiafrø eller kokosflak tilgjengelig, kan du erstatte dem med noe annet som gir krønsj, for eksempel nøtter eller müsli.

Tips:

Du kan toppe smoothiebowlsene med det du har for hånd. Friske bær, frukt i biter, nøtter og frø fungerer godt. Tenk på en miks av konsistens og farge. Da blir det både en fryd for øyet og for gane.

Kommentarer

Produkter i oppskriften