Oppskrift på Smoothie bowl med chiafrø

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Smoothie bowl med chiafrø

En tropisk smoothie med mango og chiafrø smaker overraskende godt. Topp den med friske bær, kokos og mynte.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bytt gjerne ut noe av mangoen med frossen banan om du ønsker mer sødme enn syre. Det kan også være en god idé å fryse ned godt moden mango selv for da er du sikker på at den er moden og søt nok. Frossen mango kjøpt i butikk er ofte mindre moden og dermed mindre søt.

Slik gjør du

  1. Bløtlegg chiafrø i juice over natten.

    Chiafrøene gir fra seg stivelse når de legges i bløt og blir til en geléaktig masse som gir tykkelse til smoothien.

  2. Kjør Biola®, bløtlagte chiafrø med juice og mango i en blender til en jevn og luftig smoothie.

  3. Del jordbær i skiver og grovhakk valnøtter.

  4. Fordel smoothie i dype boller og dekorer med jordbær, hakkede valnøtter, kokosflak, bjørnebær og chiafrø. Dryss over friske mynteblader og server med en gang.