Oppskrift på Smoothie bowl med chiafrø
2

Smoothie bowl med chiafrø

(23)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En tropisk smoothie med mango og chiafrø smaker overraskende godt. Topp den med friske bær, kokos og mynte.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 desiliterBiola® syrnet lettmelk Naturell
2 spiseskjechiafrø
4 desiliterSunniva® Premium Eple og Mango
4 desiliterfrossen mangoer

TOPPING

8 stkjordbær
4 spiseskjevalnøtter
8 spiseskjebjørnebær
4 spiseskjekokosflak
4 teskjechiafrø
20 stkmynteblader

Slik gjør du det

  1. Bløtlegg chiafrø i juice over natten.

    Tips:

    Chiafrøene gir fra seg stivelse når de legges i bløt og blir til en geléaktig masse som gir tykkelse til smoothien.

  2. Kjør Biola®, bløtlagte chiafrø med juice og mango i en blender til en jevn og luftig smoothie.
  3. Del jordbær i skiver og grovhakk valnøtter.
  4. Fordel smoothie i dype boller og dekorer med jordbær, hakkede valnøtter, kokosflak, bjørnebær og chiafrø. Dryss over friske mynteblader og server med en gang.

Tips:

Bytt gjerne ut noe av mangoen med frossen banan om du ønsker mer sødme enn syre. Det kan også være en god idé å fryse ned godt moden mango selv for da er du sikker på at den er moden og søt nok. Frossen mango kjøpt i butikk er ofte mindre moden og dermed mindre søt.

Kommentarer

Produkter i oppskriften