Eplekompott+m+nøttekrem
0

Eplekompott med nøttekrem

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lettvint og smakfull dessert med litt syrlige epler i kombinasjon med søt nøttekrem.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

5 stkepler
3 spiseskjesukker
2 desiliterbrygget te
2 spiseskjeråsukker

Nøttekrem

2 desiliterTINE Kremfløte
2 spiseskjehasselnøtter
50 gramhvit sjokolade
4 spiseskjeråsukker

Slik gjør du det

  1. Skjær eplene i centimeterstore terninger. Smelt sukkeret i en stekepanne sammen med eplebitene. Brun dem til sukkeret er gyllenbrunt. Tilsett teen og la det trekke til halvparten av væsken er igjen.
  2. Hakk nøttene og riv sjokoladen grovt. Visp fløten til krem og bland i nøtter, sjokolade og sukker. Server eplene lunkne med kremen.

Tips:

Piano Vaniljesaus smaker også nydelig over varme epler.

Kommentarer

Produkter i oppskriften