Skip to main content

Trippel-dipp

Enkel
5min

Nydelig dipp med salsa, rømme og guacamole - perfekt til tortillachips.

3.1
(13)
Next ImageTrippel-dipp

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dl
Old El Paso Thick’N Chunky Salsa
2 dl
Old El Paso Chunky Guacamole Squeezy

Tips til servering

1 pose
Old El Paso Crunchy Tortilla Chips Sea Salt

Fremgangsmåte

  1. Ha salsa i bunnen av en skål eller et glass. Legg på rømme og avslutt med et lag med guacamole.

    Tips

    Her finner du oppskrift på hjemmelaget guacamole. Du kan også kjøpe ferdig laget i butikken.

Tips til servering

  1. Legg tortillachips i en ildfast form, og varm disse i ca. 5 minutter på 150 °C. Server sammen med dippen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Lag gjerne dippen noen timer før servering. Klem over litt limesaft, slik at guacamolen beholder sin fine farge. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter