Trippel-dipp

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Nydelig dipp med salsa, rømme og guacamole - perfekt til tortillachips.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dlOld El Paso Thick’N Chunky Salsa
2 dlTINE Lettrømme 18 %
2 dlOld El Paso Chunky Guacamole Squeezy

Tips til servering

1 poseOld El Paso Crunchy Tortilla Chips Sea Salt
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Ha salsa i bunnen av en skål eller et glass. Legg på rømme og avslutt med et lag med guacamole.

      Tips:

      Her finner du oppskrift på hjemmelaget guacamole. Du kan også kjøpe ferdig laget i butikken.

  • Tips til servering

    1. Legg tortillachips i en ildfast form, og varm disse i ca. 5 minutter på 150 °C. Server sammen med dippen.

Tips:

Lag gjerne dippen noen timer før servering. Klem over litt limesaft, slik at guacamolen beholder sin fine farge. 

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar