Trippel-dip

Trippel-dipp

0
  • Enkel
  • 5 min
Nydelig dipp med salsa, rømme og guacamole - perfekt til tortillachips.

Ingredienser

2 dl Old El Paso Thick’N Chunky Salsa
2 dl TINE Lettrømme 18 %
2 dl Old El Paso Chunky Guacamole Squeezy

Tips til servering

1 pose Old El Paso Crunchy Tortilla Chips Sea Salt

Slik gjør du det

    1. Ha salsa i bunnen av en skål eller et glass. Legg på rømme og avslutt med et lag med guacamole.
      Tips!

      Her finner du oppskrift på hjemmelaget guacamole. Du kan også kjøpe ferdig laget i butikken.

  1. Tips til servering

    1. Legg tortillachips i en ildfast form, og varm disse i ca. 5 minutter på 150 °C. Server sammen med dippen.
Tips!

Lag gjerne dippen noen timer før servering. Klem over litt limesaft, slik at guacamolen beholder sin fine farge. 

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat