Håndkle og blad
Trippel-dip
(66)

Trippel-dipp

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Nydelig dipp med salsa, rømme og guacamole - perfekt til tortillachips.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 dlOld El Paso Thick’N Chunky Salsa
2 dlTINE Lettrømme 18 %
2 dlOld El Paso Chunky Guacamole Squeezy

Tips til servering

1 poseOld El Paso Crunchy Tortilla Chips Sea Salt
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Ha salsa i bunnen av en skål eller et glass. Legg på rømme og avslutt med et lag med guacamole.
      Blått hjerte
      Tips!

      Her finner du oppskrift på hjemmelaget guacamole. Du kan også kjøpe ferdig laget i butikken.

  • Tips til servering

    1. Legg tortillachips i en ildfast form, og varm disse i ca. 5 minutter på 150 °C. Server sammen med dippen.
Blått hjerte
Tips!

Lag gjerne dippen noen timer før servering. Klem over litt limesaft, slik at guacamolen beholder sin fine farge. 

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat