Trippel-dip

Trippel-dipp

0
6
Enkel5 min
Nydelig dipp med salsa, rømme og guacamole - perfekt til tortillachips.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 dl
    Old El Paso Thick’N Chunky Salsa
  • 2 dl
  • 2 dl
    Old El Paso Chunky Guacamole Squeezy

Tips til servering

  • 1 pose
    Old El Paso Crunchy Tortilla Chips Sea Salt

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha salsa i bunnen av en skål eller et glass. Legg på rømme og avslutt med et lag med guacamole.

    Tips

    Her finner du oppskrift på hjemmelaget guacamole. Du kan også kjøpe ferdig laget i butikken.

Tips til servering

  1. 2

    Legg tortillachips i en ildfast form, og varm disse i ca. 5 minutter på 150 °C. Server sammen med dippen.

Tips

Lag gjerne dippen noen timer før servering. Klem over litt limesaft, slik at guacamolen beholder sin fine farge. 

Del denne oppskriften: