Hvitløksdressing

Hvitløksdressing

Kommentarer 7
  • Enkel
  • 15 min
Frisk og god hvitløksdressing som passer til alt fra pizza, paier og salater til kjøtt, fisk og skalldyr.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 dl Kesam® Mager Naturell 300 g (evt. Snøfrisk Naturell eller TINE Lettrømme)
½ dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
2 stk finhakkede hvitløksfedd
1 ss finhakket persille

Slik gjør du det

    1. Bland sammen alle ingrediensene og smak godt til med salt og pepper. La dressingen stå minst en time før servering. Da setter smaken seg.
Tips!

Melken kan kuttes ut dersom du ønsker en mindre flytende dressing.

Kommentar

Kommentarer

  • Vibeke mo

    3 år siden
    Jeg kutta ned på melken og la til litt fløte da ble den tykk ikke helt rennende, så la den stå i kjøleskap minst 1 time før den skal brukes ??

    Kommenter  (3)


  • Kine

    4 år siden
    Om man kutter ut melken, og heller har lettrømme og majoner, blir den mye bedre. Samt litt tykkere, og rundere! :)

    Kommenter  (5)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Takk for tipset, Kine :)

      Kommenter  (2)


  • Ida

    5 år siden
    Synes den ble altfor tynn, skal den være slik..?

    Kommenter  (10)

    • Oda Smeby Christensen

      5 år siden
      Hei Ida. Hvitløksdressingen er ganske flytende, men du kan fint kutt ned på melken, om du ønsker den tykkere.

      Kommenter  (0)

    • Alexandra

      4 år siden
      Hos meg og ble den alt får tynn. Er mer som En saus. Tror en sku ha droppet melken

      Kommenter  (1)

      • Oda Smeby Christensen, Matfaglig rådgiver

        4 år siden
        Dressingen er ganske tynn. Du kan eventuelt kutte ned på melkemengden om du ønsker den tykkere.

        Kommenter  (2)


Det er mye kjærlighet i god mat