Hvitløksdressing

Hvitløksdressing

7
  • Enkel
  • 15 min
Frisk og god hvitløksdressing som passer til alt fra pizza, paier og salater til kjøtt, fisk og skalldyr.

Ingredienser

1 dl Kesam® Mager Naturell (evt. Snøfrisk Naturell eller TINE Lettrømme)
½ dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
2 stk finhakkede hvitløksfedd
1 ss finhakket persille

Slik gjør du det

    1. Bland sammen alle ingrediensene og smak godt til med salt og pepper. La dressingen stå minst en time før servering. Da setter smaken seg.
Tips

Melken kan kuttes ut dersom du ønsker en mindre flytende dressing.

Kommentarer

  • Vibeke mo

    4 år siden
    Jeg kutta ned på melken og la til litt fløte da ble den tykk ikke helt rennende, så la den stå i kjøleskap minst 1 time før den skal brukes ??

     (1)


Det er mye kjærlighet i god mat