Guacamole- og hvitløksdipp
Enkel•15 min min
Her er oppskrift på to enkle og friske dippsauser laget med økologisk rømme som basis. Passer å servere til grillmat, fisk, skalldyr, grønnsakssnacks og annet knask.
Ingredienser
Antall porsjoner
Hvitløks-dipp:
-
3 dl
-
2 ss
-
1 stkfinhakket hvitløksfedd
-
2 ssfinhakket dill evt. andre krydderurter
Guacamole:
-
3 dl
-
1 stkgodt moden avokado
-
1 stkhvitløksfedd
-
2 tsfinrevet skall og saft av lime
Slik gjør du det
-
1
Til hvitløksdippen blander du Snøfrisk med rømme, hvitløk og dill. Smak godt til med nykvernet pepper.
-
2
Bland rømme med moset avocadokjøtt, lime og finhakket hvitløk. Rør godt så Guacamole-dippen blir myk og fin.
-
3
La gjerne både hvitløksdippen og guacamolen stå en stund i kjøleskapet før servering.