Guacamole- og hvitløksdipp

Guacamole- og hvitløksdipp

2
  • Enkel
  • 15 min
Her er oppskrift på to enkle og friske dippsauser laget med økologisk rømme som basis. Passer å servere til grillmat, fisk, skalldyr, grønnsakssnacks og annet knask.

Ingredienser

Hvitløks-dipp:

3 dl TINE Lettrømme Økologisk
2 ss Snøfrisk® Naturell
1 stk finhakket hvitløksfedd
2 ss finhakket dill evt. andre krydderurter

Guacamole:

3 dl TINE Lettrømme Økologisk
1 stk godt moden avokado
1 stk hvitløksfedd
2 ts finrevet skall og saft av lime

Slik gjør du det

    1. Til hvitløksdippen blander du Snøfrisk med rømme, hvitløk og dill. Smak godt til med nykvernet pepper.
    2. Bland rømme med moset avocadokjøtt, lime og finhakket hvitløk. Rør godt så Guacamole-dippen blir myk og fin.
    3. La gjerne både hvitløksdippen og guacamolen stå en stund i kjøleskapet før servering.
Tips!

Det er lurt å la avocadosteinen ligge i dippen til den skal serveres. Da holder den fargen bedre.

Kommentarer

  • brownies

    8 år siden
    namnam

     (2)

    • brownies

      8 år siden
      æsj

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat