Guacamole- og hvitløksdipp

Guacamole- og hvitløksdipp

2
21
Enkel15 min
Her er oppskrift på to enkle og friske dippsauser laget med økologisk rømme som basis. Passer å servere til grillmat, fisk, skalldyr, grønnsakssnacks og annet knask.

Ingredienser

Antall porsjoner

Hvitløks-dipp:

  • 3 dl
    TINE Lettrømme Økologisk
  • 2 ss
  • 1 stk
    finhakket hvitløksfedd
  • 2 ss
    finhakket dill evt. andre krydderurter

Guacamole:

  • 3 dl
    TINE Lettrømme Økologisk
  • 1 stk
    godt moden avokado
  • 1 stk
    hvitløksfedd
  • 2 ts
    finrevet skall og saft av lime

Slik gjør du det

  1. 1

    Til hvitløksdippen blander du Snøfrisk med rømme, hvitløk og dill. Smak godt til med nykvernet pepper.

  2. 2

    Bland rømme med moset avocadokjøtt, lime og finhakket hvitløk. Rør godt så Guacamole-dippen blir myk og fin.

  3. 3

    La gjerne både hvitløksdippen og guacamolen stå en stund i kjøleskapet før servering.

Tips

Det er lurt å la avocadosteinen ligge i dippen til den skal serveres. Da holder den fargen bedre.

Del denne oppskriften: