Guacamole- og hvitløksdipp

Guacamole- og hvitløksdipp

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Her er oppskrift på to enkle og friske dippsauser laget med økologisk rømme som basis. Passer å servere til grillmat, fisk, skalldyr, grønnsakssnacks og annet knask.

Ingredienser

Antall porsjoner

Hvitløks-dipp:

3 dl TINE Lettrømme Økologisk
2 ss Snøfrisk® Naturell
1 stk finhakket hvitløksfedd
2 ss finhakket dill evt. andre krydderurter

Guacamole:

3 dl TINE Lettrømme Økologisk
1 stk godt moden avokado
1 stk hvitløksfedd
2 ts finrevet skall og saft av lime

Slik gjør du det

    1. Til hvitløksdippen blander du Snøfrisk med rømme, hvitløk og dill. Smak godt til med nykvernet pepper.
    2. Bland rømme med moset avocadokjøtt, lime og finhakket hvitløk. Rør godt så Guacamole-dippen blir myk og fin.
    3. La gjerne både hvitløksdippen og guacamolen stå en stund i kjøleskapet før servering.
Tips!

Det er lurt å la avocadosteinen ligge i dippen til den skal serveres. Da holder den fargen bedre.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • brownies

    7 år siden
    namnam

    Kommenter  (2)

    • brownies

      7 år siden
      æsj

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat