Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Guacamole- og hvitløksdipp

Enkel
15min

Her er oppskrift på to enkle og friske dippsauser laget med økologisk rømme som basis. Passer å servere til grillmat, fisk, skalldyr, grønnsakssnacks og annet knask.

4
(21)
Guacamole- og hvitløksdipp

Ingredienser

Hvitløks-dipp:

3 dl
TINE Lettrømme Økologisk
1 stk
finhakket hvitløksfedd
2 ss
finhakket dill evt. andre krydderurter

Guacamole:

3 dl
TINE Lettrømme Økologisk
1 stk
godt moden avokado
1 stk
hvitløksfedd
2 ts
finrevet skall og saft av lime

Slik gjør du

Tips

Det er lurt å la avocadosteinen ligge i dippen til den skal serveres. Da holder den fargen bedre.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter