Rømmedipp

Blue cheese-rømme, Spicy-rømme og Sennep-rømme

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Det lille ekstra, prikken over i-en og en enkel måte å imponere middagsgjestene. En smakfull rømmedipp eller rømmedressing løfter måltidet, og her spiller rømmen definitivt hovedrollen!

Ingredienser

Antall porsjoner

Blue cheese-rømme

100 g Selbu Blå
3 dl TINE Lettrømme 18 %
1 ss sitronsaft
¼ ts salt
⅛ ts pepper

Spicy-rømme

2 ss paprikapulver
2 ½ ts tørket oregano
2 ts tørket basilikum
1 ts kajennepepper
1 ts løkpulver
2 ts tørket timian
2 ts hvitløkspulver
2 ts salt
2 ½ ts malt sort pepper
3 dl TINE Lettrømme 18 %

Sennep-rømme

1 ½ dl TINE Lettrømme 18 %
4 ss majones
1 ss Dijonsennep
1 ts sitronsaft

Slik gjør du det

    1. Bland blåmuggost og lettrømme.
    2. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  1. Spicy-rømme

    1. Bland paprikapulver, oregano, basilikum, kayennepepper, løkpulver, timian, hvitløkspulver, salt og pepper sammen til en spicy mix.
    2. Bland ca.1 teskje spicy mix med lettrømme. Smak til om du synes den trenger mer krydder. La gjerne dippen stå en halv time før bruk, da får du bedre frem smakene.
      Tips!

      Oppbevar resten av kryddermiksen i en luftett boks, Da kan du lett bruke den ved en senere anledning.

  2. Sennep-rømme

    1. Bland lettrømme, majones, sennep og sitronsaft til en dressing.
      Tips!

      Du kan eventuelt tilsette mer sitronsaft hvis du liker det.

Tips!

Hver dipp passer til ca. 4 peroner.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat