
Kikertsuppe med ostechips
Suppe bør man spise mer av! Her er vår lettlagde kikertsuppe med ostechips.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Topping:
Ostechips:
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovn på 225 °C.
- 2
Ha kikerter, tomat, grønnsaksbuljong, hvitløk, laurbærblad, kanelstang, timian og kremfløte i en stor kjele, og la det småkoke i ca. 10 minutter.
- 3
Tilsett grønnkål, og la det småkoke videre til kålen er mør. Smak til med salt og pepper.
Topping:
- 4
Skrell og del eple i små terninger, vend de i sitronsaft.
Ostechips:
- 5
Legg ost i litt avlange hauger (pass på at du ikke legger for tykt lag) på et brett med bakepapir. Dryss over paprikapulver og nøtter.
Tips
Bruk gjerne andre varianter av revet ost.
- 6
Stek osten midt i ovnen i ca. 5 minutter, til den er gyllen og sprø. Server ved siden av suppen sammen med epleterninger.
Tips
Server gjerne rundstykker/brød og smør til suppen.