tablecloth-basil
Kikertsuppe med ostechips
(7)

Kikertsuppe med ostechips

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Suppe bør man spise mer av! Her er vår lettlagde kikertsuppe med ostechips.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Stekebrett med bakepapir
600 ghermetiske kikerter, silt av
200 ghermetiske tomater, hakket
1 lgrønnsaksbuljong
2 stkhvitløksfedd, finhakket
2 stklaurbærblader
1 stkliten kanelstang
1 tstørket timian, evt. 1 spiseskje hakket frisk timian
1 dlTINE Kremfløte
100 ggrønnkål, i tynne strimler
¾ tssalt
½ tskvernet hvit pepper

Topping:

2 stkepler, i små terninger
3 sssitronsaft

Ostechips:

100 gNorvegia® Revet
½ tspaprikapulver
2 ssvalnøtter
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovn på 225 °C.
    2. Ha kikerter, tomat, grønnsaksbuljong, hvitløk, laurbærblad, kanelstang, timian og kremfløte i en stor kjele, og la det småkoke i ca. 10 minutter.
    3. Tilsett grønnkål, og la det småkoke videre til kålen er mør. Smak til med salt og pepper.
    1. Skrell og del eple i små terninger, vend de i sitronsaft.
    1. Legg ost i litt avlange hauger (pass på at du ikke legger for tykt lag) på et brett med bakepapir. Dryss over paprikapulver og nøtter.
      blue heart
      Tips!

      Bruk gjerne andre varianter av revet ost.

    2. Stek osten midt i ovnen i ca. 5 minutter, til den er gyllen og sprø. Server ved siden av suppen sammen med epleterninger.
blue heart
Tips!

Server gjerne rundstykker/brød og smør til suppen.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff