Pizza med sopp og gresskarkjerner

Pizza med sopp og gresskarkjerner

0
0
Enkel15 min
Oppskrift på en skikkelig deilig pizza med sjampinjong, rødløk, gresskarkjerner og Jarlsberg®.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    Italiensk pizzabunn
  • 5 ss
    pizzasaus
  • 80 g
    Jarlsberg® Revet
  • 40 g
    sjampinjong
  • ½ stk
    rødløk
  • 2 ss
    gresskarkjerner

Slik gjør du det

  1. 1

    Forvarm ovn til så høyt du kan, 230-250 °C.

  2. 2

    Rens og del sopp og løk i skiver.

  3. 3

    Fordel saus over bunn og legg på revet ost.

  4. 4

    Fordel over sopp, løk og gresskarkjerner.

  5. 5

    Stek pizzaen til osten er gyllen, ca. 3-8 minutter, alt ettersom hvor varm ovnen din er.

Tips

Server gjerne med et dryss av ruccula på toppen. Ønsker du kjøtt, kan du legge på et par tynne skiver spekeskinke etter at pizzaen er ferdigstekt.

Del denne oppskriften: