Pizza med sopp og gresskarkjerner
Enkel
15min
Oppskrift på en skikkelig deilig pizza med sjampinjong, rødløk, gresskarkjerner og Jarlsberg®.
5.0
(1)

Ingredienser
1 stk
Italiensk pizzabunn
5 ss
pizzasaus
80 g
Revet JARLSBERG®
40 g
sjampinjong
½ stk
rødløk
2 ss
gresskarkjerner
Slik gjør du
- 1
Forvarm ovn til så høyt du kan, 230-250 °C.
- 2
Rens og del sopp og løk i skiver.
- 3
Fordel saus over bunn og legg på revet ost.
Tips
Se oppskrift på hjemmelaget Italiensk pizzabunn og hjemmelaget pizzasaus her. - 4
Fordel over sopp, løk og gresskarkjerner.
- 5
Stek pizzaen til osten er gyllen, ca. 3-8 minutter, alt ettersom hvor varm ovnen din er.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Server gjerne med et dryss av ruccula på toppen. Ønsker du kjøtt, kan du legge på et par tynne skiver spekeskinke etter at pizzaen er ferdigstekt.


