Skip to main content

Pizza med sopp og gresskarkjerner

Enkel
15min

Oppskrift på en skikkelig deilig pizza med sjampinjong, rødløk, gresskarkjerner og Jarlsberg®.

5.0
(1)
Next ImagePizza med sopp og gresskarkjerner

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
Italiensk pizzabunn
5 ss
pizzasaus
80 g
Revet JARLSBERG®
40 g
sjampinjong
0.5 stk
rødløk
2 ss
gresskarkjerner

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovn til så høyt du kan, 230-250 °C.

  2. Rens og del sopp og løk i skiver.

  3. Fordel saus over bunn og legg på revet ost.

  4. Fordel over sopp, løk og gresskarkjerner.

  5. Stek pizzaen til osten er gyllen, ca. 3-8 minutter, alt ettersom hvor varm ovnen din er.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne med et dryss av ruccula på toppen. Ønsker du kjøtt, kan du legge på et par tynne skiver spekeskinke etter at pizzaen er ferdigstekt.

Flere fristende oppskrifter