Pizza med sopp og gresskarkjerner
Oppskrift på en skikkelig deilig pizza med sjampinjong, rødløk, gresskarkjerner og Jarlsberg®.
Enkel•15 min•1 personer
Ingredienser
- 1 stykk Italiensk pizzabunn
- 5 ss pizzasaus
- 80 g Revet JARLSBERG®
- 40 g sjampinjong
- 0.5 stykk rødløk
- 2 ss gresskarkjerner
Slik gjør du
1
Forvarm ovn til så høyt du kan, 230-250 °C.
2
Rens og del sopp og løk i skiver.
3
Fordel saus over bunn og legg på revet ost.
TipsSe oppskrift på hjemmelaget Italiensk pizzabunn og hjemmelaget pizzasaus her.
4
Fordel over sopp, løk og gresskarkjerner.
5
Stek pizzaen til osten er gyllen, ca. 3-8 minutter, alt ettersom hvor varm ovnen din er.
TipsServer gjerne med et dryss av ruccula på toppen. Ønsker du kjøtt, kan du legge på et par tynne skiver spekeskinke etter at pizzaen er ferdigstekt.