Pizza med sopp og gresskarkjerner
Enkel•15 min8 min
Oppskrift på en skikkelig deilig pizza med sjampinjong, rødløk, gresskarkjerner og Jarlsberg®.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkItaliensk pizzabunn
-
5 sspizzasaus
-
80 gJarlsberg® Revet
-
40 gsjampinjong
-
½ stkrødløk
-
2 ssgresskarkjerner
Slik gjør du det
-
1
Forvarm ovn til så høyt du kan, 230-250 °C.
-
2
Rens og del sopp og løk i skiver.
-
3
Fordel saus over bunn og legg på revet ost.
Tips
Se oppskrift på hjemmelaget Italiensk pizzabunn og hjemmelaget pizzasaus her.
-
4
Fordel over sopp, løk og gresskarkjerner.
-
5
Stek pizzaen til osten er gyllen, ca. 3-8 minutter, alt ettersom hvor varm ovnen din er.