Håndkle og blad
Pizza med skjørost
(22)

Pizza med skjørost

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hvis du ønsker en litt ny vri på pizzaen, anbefaler vi denne. Pizza med skjørost og spekeskinke smaker himmelsk.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzadeig:

500 ghvetemel
3 dlvann
1 dlolje
½ pakkegjær
1 tssalt
1 begerskjørost

Pizzafyll:

1 begerskjørost
2 dlTINE Seterrømme
16 skiverspekeskinke, i biter
6 stktomater, i skiver
1 ssoregano
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Elt mel, vann, olje, gjær, salt og skjørost til en smidig deig. La deigen hvile under plast eller klede i én time på benken.
    2. Sett ovn på 250 °C, og sett et rent stekebrett i ovnen. Del deigen i 8 deler, og trykk ut til tynne, runde emner.
    1. Bland sammen skjørost og rømme, og smør det på pizzaene. Legg på spekeskinke, tomat og oregano.
    2. Legg pizzaene over på den varme stekeplata, og stek de i ca. 12 min.
Blått hjerte
Tips!

Hvis du ønsker annet fyll, anbefaler vi kokt skinke, squash, rødbeter, røkelaks og ulike urter.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat