Pizza med skjørost
Enkel•90 min min
Hvis du ønsker en litt ny vri på pizzaen, anbefaler vi denne. Pizza med skjørost og spekeskinke smaker himmelsk.
Ingredienser
Antall porsjoner
Pizzadeig:
-
500 ghvetemel
-
3 dlvann
-
1 dlolje
-
½ pakkegjær
-
1 tssalt
-
1 begerskjørost
Pizzafyll:
-
1 begerskjørost
-
2 dl
-
16 skiverspekeskinke , i biter
-
6 stktomater , i skiver
-
1 ssoregano/mynte
Slik gjør du det
-
1
Elt mel, vann, olje, gjær, salt og skjørost til en smidig deig. La deigen hvile under plast eller klede i én time på benken.
-
2
Sett ovn på 250 °C, og sett et rent stekebrett i ovnen. Del deigen i 8 deler, og trykk ut til tynne, runde emner.
Pizzafyll:
-
3
Bland sammen skjørost og rømme, og smør det på pizzaene. Legg på spekeskinke, tomat og oregano.
-
4
Legg pizzaene over på den varme stekeplata, og stek de i ca. 12 min.