Pizza med skjørost

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hvis du ønsker en litt ny vri på pizzaen, anbefaler vi denne. Pizza med skjørost og spekeskinke smaker himmelsk.

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzadeig:

500 ghvetemel
3 dlvann
1 dlolje
½ pakkegjær
1 tssalt
1 begerskjørost

Pizzafyll:

1 begerskjørost
2 dlTINE Seterrømme
16 skiverspekeskinke, i biter
6 stktomater, i skiver
1 ssoregano
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

  • Pizzadeig:

    1. Elt mel, vann, olje, gjær, salt og skjørost til en smidig deig. La deigen hvile under plast eller klede i én time på benken.
    2. Sett ovn på 250 °C, og sett et rent stekebrett i ovnen. Del deigen i 8 deler, og trykk ut til tynne, runde emner.
  • Pizzafyll:

    1. Bland sammen skjørost og rømme, og smør det på pizzaene. Legg på spekeskinke, tomat og oregano.
    2. Legg pizzaene over på den varme stekeplata, og stek de i ca. 12 min.

Tips:

Hvis du ønsker annet fyll, anbefaler vi kokt skinke, squash, rødbeter, røkelaks og ulike urter.

Kommentarer

  Legg til kommentar