Pizza med skjørost

Pizza med skjørost

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 90 min
Hvis du ønsker en litt ny vri på pizzaen, anbefaler vi denne. Pizza med skjørost og spekeskinke smaker himmelsk.

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzadeig:

500 g hvetemel
3 dl vann
1 dl olje
½ pakke gjær
1 ts salt
1 beger skjørost

Pizzafyll:

1 beger skjørost
2 dl TINE Seterrømme
16 skiver spekeskinke , i biter
6 stk tomater , i skiver
1 ss oregano

Slik gjør du det

    1. Elt mel, vann, olje, gjær, salt og skjørost til en smidig deig. La deigen hvile under plast eller klede i én time på benken.
    2. Sett ovn på 250 °C, og sett et rent stekebrett i ovnen. Del deigen i 8 deler, og trykk ut til tynne, runde emner.
  1. Pizzafyll:

    1. Bland sammen skjørost og rømme, og smør det på pizzaene. Legg på spekeskinke, tomat og oregano.
    2. Legg pizzaene over på den varme stekeplata, og stek de i ca. 12 min.
Tips!

Hvis du ønsker annet fyll, anbefaler vi kokt skinke, squash, rødbeter, røkelaks og ulike urter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat