Skip to main content

Pizza med camembert, sopp og balsamico

Enkel
30min

Pizza med hvitmuggost er veldig godt! Denne smaksrike pizzaen toppes blant annet med camembert, aromasopp og løk.

(0)
Next ImagePizza med camembert, sopp og balsamico

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
pizzabunn
2 dl
pizzasaus

Fyll

2 stk
aromasopp
1 stk
løk
1 ss
olje
1 ts
sukker
0.25 ts
salt

Topping

2 ss
balsamico
50 g
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut deigen på stekeplate med bakepapir. Bruk gjerne pizzaovn hvis du har det.

  2. Kutt løken i tynne skiver og ha den i en panne med litt olje, smør, sukker og salt. Stek i 5-10 minutter, til løken er brun og karamellisert.

  3. Smør et tynt lag med pizzasaus på bunnen. La det være igjen ca. 2 cm mot kanten.

  4. Skjær camembert i mindre skiver og legg dem på pizzaen sammen med litt revet ost.

  5. Del soppen i skiver og fordel utover pizzaen sammen med den karamelliserte løken.

  6. Stek pizzaen i ca. 10 minutter i ovnen. Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccola og balsamico. Pynt med litt fersk rømme før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter