
Pizza med camembert, sopp og balsamico
Pizza med hvitmuggost er veldig godt! Denne smaksrike pizzaen toppes blant annet med camembert, aromasopp og løk.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fyll
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut deigen på stekeplate med bakepapir. Bruk gjerne pizzaovn hvis du har det.
- 2
Kutt løken i tynne skiver og ha den i en panne med litt olje, smør, sukker og salt. Stek i 5-10 minutter, til løken er brun og karamellisert.
- 3
Smør et tynt lag med pizzasaus på bunnen. La det være igjen ca. 2 cm mot kanten.
- 4
Skjær camembert i mindre skiver og legg dem på pizzaen sammen med litt revet ost.
- 5
Del soppen i skiver og fordel utover pizzaen sammen med den karamelliserte løken.
- 6
Stek pizzaen i ca. 10 minutter i ovnen. Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccola og balsamico. Pynt med litt fersk rømme før servering.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


