Pizza med camembert

Pizza med camembert, sopp og balsamico

0
0
Enkel30 min
Pizza med hvitmuggost er veldig godt! Denne smaksrike pizzaen toppes blant annet med camembert, aromasopp og løk. 

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    pizzabunn
  • 2 dl
    pizzasaus

Fyll

Topping

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut deigen på stekeplate med bakepapir. Bruk gjerne pizzaovn hvis du har det.

  2. 2

    Kutt løken i tynne skiver og ha den i en panne med litt olje, smør, sukker og salt. Stek i 5-10 minutter, til løken er brun og karamellisert.

  3. 3

    Smør et tynt lag med pizzasaus på bunnen. La det være igjen ca. 2 cm mot kanten.

  4. 4

    Skjær camembert i mindre skiver og legg dem på pizzaen sammen med litt revet ost.

  5. 5

    Del soppen i skiver og fordel utover pizzaen sammen med den karamelliserte løken.

  6. 6

    Stek pizzaen i ca. 10 minutter i ovnen. Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccola og balsamico. Pynt med litt fersk rømme før servering.

Del denne oppskriften: