Pizza med camembert, sopp og balsamico
Pizza med hvitmuggost er veldig godt! Denne smaksrike pizzaen toppes blant annet med camembert, aromasopp og løk.
Enkel•30 min•2 personer
Ingredienser
- 1 stykk pizzabunn
- 2 dl pizzasaus
Fyll
- 150 g Dovre Norsk Camembert
- 50 g TINE® Ekte Revet Ost 4 oster
- 2 stykk aromasopp
- 1 stykk løk
- 1 ss olje
- 0.5 ss TINE® Meierismør
- 1 ts sukker
- 0.25 ts salt
Topping
- 4 ss TINE® Lettrømme 17 %
- 2 ss balsamico
- 50 g ruccola
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut deigen på stekeplate med bakepapir. Bruk gjerne pizzaovn hvis du har det.
2
Kutt løken i tynne skiver og ha den i en panne med litt olje, smør, sukker og salt. Stek i 5-10 minutter, til løken er brun og karamellisert.
3
Smør et tynt lag med pizzasaus på bunnen. La det være igjen ca. 2 cm mot kanten.
4
Skjær camembert i mindre skiver og legg dem på pizzaen sammen med litt revet ost.
5
Del soppen i skiver og fordel utover pizzaen sammen med den karamelliserte løken.
6
Stek pizzaen i ca. 10 minutter i ovnen. Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccola og balsamico. Pynt med litt fersk rømme før servering.