
Pizza med camembert, sopp og balsamico
Enkel•30 min10 min
Pizza med hvitmuggost er veldig godt! Denne smaksrike pizzaen toppes blant annet med camembert, aromasopp og løk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkpizzabunn
-
2 dlpizzasaus
Fyll
-
150 g
-
50 g
-
2 stkaromasopp
-
1 stkløk
-
1 ssolje
-
½ ss
-
1 tssukker
-
¼ tssalt
Topping
-
4 ss
-
2 ssbalsamico
-
50 gruccola
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut deigen på stekeplate med bakepapir. Bruk gjerne pizzaovn hvis du har det.
-
2
Kutt løken i tynne skiver og ha den i en panne med litt olje, smør, sukker og salt. Stek i 5-10 minutter, til løken er brun og karamellisert.
-
3
Smør et tynt lag med pizzasaus på bunnen. La det være igjen ca. 2 cm mot kanten.
-
4
Skjær camembert i mindre skiver og legg dem på pizzaen sammen med litt revet ost.
-
5
Del soppen i skiver og fordel utover pizzaen sammen med den karamelliserte løken.
-
6
Stek pizzaen i ca. 10 minutter i ovnen. Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccola og balsamico. Pynt med litt fersk rømme før servering.