Hvit pizza med Selbu Blå® og bacon
Enkel•20 min15 min
Gi deg selv og dine gjester en spennende smaksopplevelse med denne pizzaen! Den inneholder en nydelig kombinasjon av blåmuggost, bacon, crème fraîche og eple.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkpizzabunn
Topping
-
3 ss
-
1 stkrødt eple
-
1 pakkebacon (ca. 140 g)
-
1 stkliten løk
-
75 gSelbu Blå® Original eller Selbu Blå® Kraftig
-
75 g
-
2 ssflytende honning
-
20 gruccola
-
8 stkvalnøtter
Slik gjør du det
-
1
Forvarm ovnen til 250 °C.
-
2
Vask eplet og skjær det i tynne skiver. Kutt bacon og løk i skiver og stek til det er gyllent.
-
3
Kjevle ut pizzadeigen. Smør crème fraîche utover med en skje. Legg over tynne epleskiver, og spre deretter stekt bacon og løk ut over pizzaen.
-
4
Fordel biter av Selbu Blå® på pizzaen, og strø deretter over revet mozzarella. Stek nederst i ovnen på 250 °C i ca. 15 minutter.
Tips
-
5
Topp med honning, ruccolasalat og valnøtter før servering.
-
6