Hvit pizza med crème fraîche, brie og laks
Middels
40min
Pizza laget på napolitansk vis med poolish, som gir det lille ekstra i smak og luftighet! Poolish er en pizzadeig-starter, en fermentert fordeig som både gir ekstra god smak og luftig skorpe til pizzaen. Denne pizzadeigen tar litt ekstra tid, men er utrolig god. Lag hvit pizza med crème fraîche, brie, laks, asparges, avokado og urter. Hva med å prøve pizza på grillen?
4.0
(3)

Ingredienser
Poolish
175 g
pizzamel type "0"
175 g
kaldt vann
0.43 g
fersk gjær
Hoveddeig
351 g
pizzamel type "00"
41 g
Holli Mølle Emmer mel
18 g
surdeigsblanding f.eks Caputo surdeig Criscito di Casa
0.15 g
fersk gjær
214 g
kaldt vann
18 g
salt
8 g
rødvinseddik
På toppen
2 stk
200 g
røkelaks i skiver
6 stk
asparges
2 stk
avokado
150 g
småbladet salat
1 potte
fersk dill
1 potte
fersk gressløk
Slik gjør du
Pizzadeig
Trykk for å vurdere oppskriften

