Hjemmelaget Grandiosa

Hjemmelaget Grandiosa

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Kan man lage Norges favorittpizza Grandiosa Original fra bunnen av? Vi har prøvd! 

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pose TORO pizzabunn mix
2 ½ dl kaldt vann
2 dl pizzasaus
½ stk rød paprika
4 dl Jarlsberg® Revet

Pizzakjøtt

200 g kjøttdeig
½ ts sukker
½ ts salt
½ ts pepper
1 ts grillkrydder
1 ss TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Lag pizzakjøtt ved å kna sammen kjøttdeig, sukker, salt, pepper og grillkrydder. Press kjøttdeigen så flat som mulig, gjerne mellom to lag med plastfolie, og stek raskt på begge sider i en varm panne med smør.
      Tips!
      Bruk gjerne smårett-skinke om det er lettere. Da blir utseende likt, men smaken litt annerledes. Om du ikke er så opptatt av utseende, kan du smuldre den rå kjøttdeigen over pizzaen og la den steke med pizzaen.  
    2. Del kjøttet i tynne strimler som deles i biter på ca. 2 cm. Del paprika i små biter.
    3. Sett ovnen på 220 °C og bland pizzadeigen etter anvisning på pakken, men bruk kaldt vann isteden for varmt slik at deigen ikke hever for mye. Kjevle ut til en sirkel på et stekebrett med bakepapir.
      Tips!
      Vil du lage pizzabunnen selv, kan du bruke denne oppskriften på hjemmelaget hjemmelaget italiensk pizzabunn.
    4. Smør pizzasaus utover, og fordel pizzakjøtt, paprikabiter og revet Jarlsberg® utover. Stek i ovnen til osten er smeltet og gyllen.
      Tips!
      Rømmedressing må man ha til pizza. Det er enkelt og kjapt å lage, og gir pizzaen det lille ekstra!

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat