
Proteinrik mac and cheese
Enkel•60 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
350 gfullkornsmakaroni
-
60 g
-
1 stkliten blomkål
-
2 ssmatolje
-
½ tskajennepepper
-
50 ggrovhakket grønnkål
-
200 g
-
4 ½ dl
-
1 tsHOFF Potetmel
-
375 g
-
½ tsmuskat
-
½ tssennepspulver
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 kvisttimian
-
100 ggrovhakkede mandler
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta i lettsaltet vann og hell av kokevannet. Sett oven på 220 °C. Smør en ildfast form med litt smør.
-
2
Del blomkål i små buketter og pannestek de lett i olje sammen med litt kajennepepper. Vend inn grønnkål og sett til side.
-
3
Kjør Cottage Cheese, melk og potetmel i en blender til blandingen er glatt. Ha i smør i en tykkbunnet kjele og hell i Cottage Cheese blandingen under omrøring. Rør inn litt og litt ost, men la det være igjen ost for å toppe den ildfaste formen. Ha i pasta, muskat og sennepspulver, og smak til med salt og pepper. Bland alt godt sammen.
-
4
Hell balndingen i den ildfaste formen og vend inn litt av blomkålblandingen. Spar litt til servering. Topp med resten av osten. Stek i ovnen i ca. 20 minutter, eller til osten er gyllen.
-
5
Pannerist hakkede mandler og topp med de, resten av blomkålmiksen og timian.