Mac

Proteinrik mac and cheese

0
0
Enkel60 min
Mac and cheese er en amerikansk favoritt med makaroni i ostesaus og smeltet ost på toppen. Her har vi laget en proteinrik vri på den klassiske versjonen med Cottage Cheese. 

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta i lettsaltet vann og hell av kokevannet. Sett oven på 220 °C. Smør en ildfast form med litt smør.

  2. 2

    Del blomkål i små buketter og pannestek de lett i olje sammen med litt kajennepepper. Vend inn grønnkål og sett til side.

  3. 3

    Kjør Cottage Cheese, melk og potetmel i en blender til blandingen er glatt. Ha i smør i en tykkbunnet kjele og hell i Cottage Cheese blandingen under omrøring. Rør inn litt og litt ost, men la det være igjen ost for å toppe den ildfaste formen. Ha i pasta, muskat og sennepspulver, og smak til med salt og pepper. Bland alt godt sammen.

  4. 4

    Hell balndingen i den ildfaste formen og vend inn litt av blomkålblandingen. Spar litt til servering. Topp med resten av osten. Stek i ovnen i ca. 20 minutter, eller til osten er gyllen.

  5. 5

    Pannerist hakkede mandler og topp med de, resten av blomkålmiksen og timian.

Del denne oppskriften: