Pasta med spinatsaus

Pasta med spinatsaus

0
0
Middels40 min
Hedda Hynnes favorittoppskrift med YT® Proteinmelk: Pasta med spinatsaus, cashewnøtter og parmesan. En fin pastarett for den kjøttfrie dagen i uken.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 80 g
    usaltede cashewnøtter
  • 150 g
    sjalottløk
  • 200 g
    spinat
  • 5 blader
    frisk basilikum (store)
  • 2 dl
  • 60 g
    parmesan
  • ½ ts
    salt
  • 1 ss
    TINE Meierismør til steking
  • ½ ts
    sort pepper
  • ½ ts
    sitronskall (zest)
  • 400 g
    pasta

Topping

  • 10 stk
    ristede cashewnøtter
  • 12 stk
    cherrytomater
  • 4 blader
    frisk basilikum (store)
  • 20 g
    parmesan

Slik gjør du det

  1. 1

    Legg cashewnøtter i vann i 20–30 min.

  2. 2

    Skrell sjalottløk og kutt i skiver.

  3. 3

    Stek løken gyllen i en stekepanne med smør og tilsett spinat til den faller sammen.

  4. 4

    Kjør nøtter, løk -og spinatblandingen, basilikum, melk og parmesan med en blender eller med en stavmikser til den blir glatt. Smak til med sitronskall, salt og pepper.

  5. 5

    Kok pasta etter anvisning på pakken og vend inn sausen.

  6. 6

    Server med cherrytomater, ristede cashewnøtter, revet parmesan og basilikum.

Del denne oppskriften: