Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Pasta med spinatsaus

Middels
40min

Pasta med spinatsaus, cashewnøtter og parmesan. En fin pastarett for den kjøttfrie dagen i uken.

4.2
(22)
Next ImagePasta med spinatsaus

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

80 g
usaltede cashewnøtter
150 g
sjalottløk
200 g
spinat
5 blad
frisk basilikum (store)
60 g
parmesan
0.5 ts
salt
1 ss
TINE® Meierismør til steking
0.5 ts
sort pepper
0.5 ts
sitronskall (zest)
400 g
pasta

Topping

10 stk
ristede cashewnøtter
12 stk
cherrytomat
4 blad
frisk basilikum (store)
20 g
parmesan

Fremgangsmåte

  1. Legg cashewnøtter i vann i 20–30 min.

  2. Skrell sjalottløk og kutt i skiver.

  3. Stek løken gyllen i en stekepanne med smør og tilsett spinat til den faller sammen.

  4. Kjør nøtter, løk -og spinatblandingen, basilikum, melk og parmesan med en blender eller med en stavmikser til den blir glatt. Smak til med sitronskall, salt og pepper.

  5. Kok pasta etter anvisning på pakken og vend inn sausen.

  6. Server med cherrytomater, ristede cashewnøtter, revet parmesan og basilikum.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter