Pasta med spinatsaus
Middels•40 min min
Pasta med spinatsaus, cashewnøtter og parmesan. En fin pastarett for den kjøttfrie dagen i uken.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
80 gusaltede cashewnøtter
-
150 gsjalottløk
-
200 gspinat
-
5 bladerfrisk basilikum (store)
-
2 dl
-
60 gparmesan
-
½ tssalt
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
½ tssort pepper
-
½ tssitronskall (zest)
-
400 gpasta
Topping
-
10 stkristede cashewnøtter
-
12 stkcherrytomater
-
4 bladerfrisk basilikum (store)
-
20 gparmesan
Slik gjør du det
-
1
Legg cashewnøtter i vann i 20–30 min.
-
2
Skrell sjalottløk og kutt i skiver.
-
3
Stek løken gyllen i en stekepanne med smør og tilsett spinat til den faller sammen.
-
4
Kjør nøtter, løk -og spinatblandingen, basilikum, melk og parmesan med en blender eller med en stavmikser til den blir glatt. Smak til med sitronskall, salt og pepper.
-
5
Kok pasta etter anvisning på pakken og vend inn sausen.
-
6
Server med cherrytomater, ristede cashewnøtter, revet parmesan og basilikum.