Pasta med kylling og sopp

Pasta med kylling og sopp

4
  • Enkel
  • 15 min
Med TINE PASTA Crème Fraîche lager du middag på 1-2-3. Pasta med kylling og sopp er noe hele familien blir glad for.

Ingredienser

300 g pasta
1 stk rødløk
150 g sopp
400 g strimlet kyllingfilet
1 beger Creme Fraiche 18% Pasta

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
    2. Del løk i tynne båter og sopp i skiver. Fres raskt i en panne med strimlet kyllingfilet og eventuelt litt smør, ca. 5 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt.
    3. Rør inn Crème Fraîche Pasta og vend inn kokt pasta.
    4. Spar gjerne på litt av kokevannet fra pastaen. Tilsett noen spiseskjeer om du ønsker en mer kremete saus.

Kommentarer

  • Arnulf

    2 måneder siden
    Yoyo, hvor lenge kan man ha dette i kjøleskapet?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      1 måneder siden
      Om du ender opp med noe rester her, Arnulf! Så kan du ha det i en boks med lokk i kjøleskapet i to til tre dager. Da må restene ha vært kjølt ned raskest mulig og være helt kjølt ned før du setter på lokket. :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat