Pappas bredbåndspasta

Pappas bredbåndspasta

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Pasta al dente med en miks av høstens ferske skogssopp og friske krydderurter er pappas favoritt. I det pastaen er ferdigkokt er hele middagen klar - og det smaker himmelsk.

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g båndspagetti
200 g assortert skogssopp f.eks. kantarell, piggsopp eller sjampinjong
1 stk knust og finhakket hvitløksfedd
1 stk finhakket sjalottløk
2 ss TINE Meierismør
3 dl TINE Matfløte
2 ss finhakket krydderurter

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
    2. Del opp soppen. Smelt smøret i en varm stekepanne. Fres hvitløk, sjalottløk og sopp i smøret. Kok opp fløten. Ha i løk og sopp, og la det koke litt inn.
    3. Vend båndspaghettien inn til slutt. Dryss på finhakkede krydderurter og det er klart til servering.
Tips!

Betegnelsen "al dente" brukes ikke bare om pasta, men også om ris og bønner som er kokt slik at den ikke er hard, men fortsatt har beholdt sin fasthet. "Al dente" er italiensk og betyr "til tannen".

Kommentar

Kommentarer

  • trine

    7 år siden
    Hiver oppi litt baconterninger, da blir det ekstra godt :)

    Kommenter  (4)

    • Nina Bull,

      7 år siden
      Takk for tipset!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat