Pappas bredbåndspasta
Enkel•20 min min
Pasta al dente med en miks av høstens ferske skogssopp og friske krydderurter er pappas favoritt. I det pastaen er ferdigkokt er hele middagen klar - og det smaker himmelsk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gbåndspagetti
-
200 gassortert skogssopp f.eks. kantarell, piggsopp eller sjampinjong
-
1 stkknust og finhakket hvitløksfedd
-
1 stkfinhakket sjalottløk
-
2 ss
-
3 dl
-
2 ssfinhakket krydderurter
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken.
-
2
Del opp soppen. Smelt smøret i en varm stekepanne. Fres hvitløk, sjalottløk og sopp i smøret. Kok opp fløten. Ha i løk og sopp, og la det koke litt inn.
-
3
Vend båndspaghettien inn til slutt. Dryss på finhakkede krydderurter og det er klart til servering.