Pappas bredbåndspasta

Pappas bredbåndspasta

2
22
Enkel20 min
Pasta al dente med en miks av høstens ferske skogssopp og friske krydderurter er pappas favoritt. I det pastaen er ferdigkokt er hele middagen klar - og det smaker himmelsk.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 300 g
    båndspagetti
  • 200 g
    assortert skogssopp f.eks. kantarell, piggsopp eller sjampinjong
  • 1 stk
    knust og finhakket hvitløksfedd
  • 1 stk
    finhakket sjalottløk
  • 2 ss
  • 3 dl
  • 2 ss
    finhakket krydderurter

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta som anvist på pakken.

  2. 2

    Del opp soppen. Smelt smøret i en varm stekepanne. Fres hvitløk, sjalottløk og sopp i smøret. Kok opp fløten. Ha i løk og sopp, og la det koke litt inn.

  3. 3

    Vend båndspaghettien inn til slutt. Dryss på finhakkede krydderurter og det er klart til servering.

Tips

Betegnelsen "al dente" brukes ikke bare om pasta, men også om ris og bønner som er kokt slik at den ikke er hard, men fortsatt har beholdt sin fasthet. "Al dente" er italiensk og betyr "til tannen".

Del denne oppskriften: