Kremet pastasalat med tunfisk
Enkel
15min
Tunfisk på boks er både sunt og enkelt å bruke i fristende middagsretter. Her får den følge av en kremet kesamsaus, pasta og kapers.
4.4
(30)

Ingredienser
400 g
pasta, ukokt
2 dl
mais
1 stilk
stangselleri, hakket
1 ts
tørket timian
½ stk
rødløk, finhakket
1 stk
hvitløksfedd
½ stk
sitron (finrevet skall og saft)
½ ts
salt
¼ ts
pepper
2 dl
ruccola
400 g
hermetisk tunfisk i vann
4 ss
kapers
Slik gjør du
Tips
Velg pasta med kort koketid til denne retten. Det finnes flere pastavarianter som skal koke i rundt 6 minutter. Et annet alternativ er å velge fersk pasta som kun skal koke noen få minutter.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Tunfisk kan erstattes med grillet kylling. Dropp kapers og tilsett finhakkede urter som f.eks. basilikum i stedet.



