
Kremet pastasalat med tunfisk
Enkel•15 min min
Tunfisk på boks er både sunt og enkelt å bruke i fristende middagsretter. Her får den følge av en kremet kesamsaus, pasta og kapers.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gpasta , ukokt
-
2 dlmais
-
1 stilkstangselleri , hakket
-
1 tstørket timian
-
½ stkrødløk , finhakket
-
1 stkhvitløksfedd
-
3 dl
-
½ stksitron (finrevet skall og saft)
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 dlruccola
-
400 ghermetisk tunfisk i vann
-
4 sskapers
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet, skyll godt i kaldt vann og la renne av seg.
Tips
Velg pasta med kort koketid til denne retten. Det finnes flere pastavarianter som skal koke i rundt 6 minutter. Et annet alternativ er å velge fersk pasta som kun skal koke noen få minutter.
-
2
Rør mais, stangselleri, timian, rødløk og hvitløk sammen med Kesam. Vask sitron godt, finriv skallet og press ut saften. Bland skall og saft i kesamblandingen, og smak til med salt og pepper.
-
3
La tunfisk renne av seg, og vend mesteparten inn i kesamblandingen sammen med pasta. Server med ruccola, kapers og resten av tunfisken på toppen.