
Kremet pastasalat med tunfisk
Tunfisk på boks er både sunt og enkelt å bruke i fristende middagsretter. Her får den følge av en kremet kesamsaus, pasta og kapers.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet, skyll godt i kaldt vann og la renne av seg.
Tips
Velg pasta med kort koketid til denne retten. Det finnes flere pastavarianter som skal koke i rundt 6 minutter. Et annet alternativ er å velge fersk pasta som kun skal koke noen få minutter.
- 2
Rør mais, stangselleri, timian, rødløk og hvitløk sammen med Kesam. Vask sitron godt, finriv skallet og press ut saften. Bland skall og saft i kesamblandingen, og smak til med salt og pepper.
- 3
La tunfisk renne av seg, og vend mesteparten inn i kesamblandingen sammen med pasta. Server med ruccola, kapers og resten av tunfisken på toppen.
Tips
Tunfisk kan erstattes med grillet kylling. Dropp kapers og tilsett finhakkede urter som f.eks. basilikum i stedet.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

