Kremet pastasalat med tunfisk

Kremet pastasalat med tunfisk

4
  • Enkel
  • 15 min
Tunfisk på boks er både sunt og enkelt å bruke i fristende middagsretter. Her får den følge av en kremet kesamsaus, pasta og kapers.

Ingredienser

400 g pasta , ukokt
2 dl mais
1 stilk stangselleri , hakket
1 ts tørket timian
½ stk rødløk , finhakket
1 stk hvitløksfedd
3 dl Kesam® Original
½ stk sitron (finrevet skall og saft)
½ ts salt
¼ ts pepper
2 dl ruccola
400 g hermetisk tunfisk i vann
4 ss kapers

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet, skyll godt i kaldt vann og la renne av seg.
      Tips!

      Velg pasta med kort koketid til denne retten. Det finnes flere pastavarianter som skal koke i rundt 6 minutter. Et annet alternativ er å velge fersk pasta som kun skal koke noen få minutter.

    2. Rør mais, stangselleri, timian, rødløk og hvitløk sammen med Kesam. Vask sitron godt, finriv skallet og press ut saften. Bland skall og saft i kesamblandingen, og smak til med salt og pepper.
    3. La tunfisk renne av seg, og vend mesteparten inn i kesamblandingen sammen med pasta. Server med ruccola, kapers og resten av tunfisken på toppen.
Tips!

Tunfisk kan erstattes med grillet kylling. Dropp kapers og tilsett finhakkede urter som f.eks. basilikum i stedet.

Kommentarer

  • Sigbjørn

    6 måneder siden
    Hvordan er holdbarheten på denne i kjøleskap?

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      6 måneder siden
      Hei Sigbjørn,

      Denne holder seg nok fint i kjøleskap i 2-3 dager om den er pakket godt inn i lufttett boks eller plast. God matlaging!

       (0)


  • Alexander

    4 år siden
    Mmmm! Denne såg dig ut, digg digg digg!

     (2)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      4 år siden
      Hei Alexander, Det kan jeg love deg at den er ;)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat