Pizzapannekake

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En morsom variant der pannekakerøren blir pizzabunnen. Her er pannekaken i langpannen toppet med ost og skinke.

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 stkegg
2 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
2 dlsammalt hvete, fin
2 ½ dlhvetemel
1 tsbakepulver
½ tssalt
50 gTINE Meierismør

Topping

200 gTINE Revet Ost Original
150 gskinkestrimler
8 stkcherrytomater
100 gruccola

Slik gjør du det

    1. Pisk sammen egg og melk. Tilsett mel og salt og rør til en klumpefri røre. La svelle i 20 minutter.
    2. Sett ovnen på 210 °C. Smelt smør og rør inn. Kle en ildfast form på ca. 20 x 35 cm med bakepapir og smør med smør. Hell i røren og stek i 8-10 minutter.

      Tips:

      Oliven, rødløk, paprika eller ananas kan passe godt som ekstra fyll.

    3. Dryss over ost og skinke og stek videre i 5-6 minutter eller til deigen har satt seg og osten har smeltet. Fordel halve tomater og rucola utover før servering.

Tips:

Pizzapannekaker kan også lages i små individuelle former slik at alle kan få sin favoritt-topping.

Kommentarer

  Legg til kommentar