Pizzapannekake

Pizzapannekake

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
En morsom variant der pannekakerøren blir pizzabunnen. Her er pannekaken i langpannen toppet med ost og skinke.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk egg
2 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
2 dl sammalt hvete, fin
2 ½ dl hvetemel
1 ts bakepulver
½ ts salt
50 g TINE Meierismør

Topping

200 g TINE Revet Ost Original
150 g skinkestrimler
8 stk cherrytomater
100 g ruccola

Slik gjør du det

    1. Pisk sammen egg og melk. Tilsett mel og salt og rør til en klumpefri røre. La svelle i 20 minutter.
    2. Sett ovnen på 210 °C. Smelt smør og rør inn. Kle en ildfast form på ca. 20 x 35 cm med bakepapir og smør med smør. Hell i røren og stek i 8-10 minutter.
      Tips!

      Oliven, rødløk, paprika eller ananas kan passe godt som ekstra fyll.

    3. Dryss over ost og skinke og stek videre i 5-6 minutter eller til deigen har satt seg og osten har smeltet. Fordel halve tomater og rucola utover før servering.
Tips!

Pizzapannekaker kan også lages i små individuelle former slik at alle kan få sin favoritt-topping.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Christian

    3 år siden
    Pannekake og pizza? Det hørtes noe spesielt ut, men vi prøvde... Det var overraskende godt. Vi pøste på med paprika i tillegg til ost, skinke, tomat og salat (som oppskriften tipser om). Med et lite dryss havsalt over når det hele ble servert, gjorde smaken enda bedre.

    Kommenter  (1)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Christian, Så hyggelig å høre :) Tusen takk for tilbakemeldingen.

      Kommenter  (1)


Det er mye kjærlighet i god mat