
Gratinerte squashpannekaker
Trendy og sunn squashpannekake fylt med mozzarella og skinke er perfekt lunsjmat. Denne er gratinert med ekstra parmesan og smaker supert med en frisk salat. Enkelt å lage og en rett som imponerer!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fyll
Fremgangsmåte
- 1
Forvarm ovnen til 200 °C. Riv squash grovt på et rivjern og klem ut så mye av væsken som mulig. Visp sammen egg, parmesan, strøkavring og krydder i en bolle og rør inn revet squash.
- 2
Dekk et stekebrett med bakepapir og spre blandingen utover i et rektangel, ca. 30 x 20 cm. Stek i ovnen i 15-20 minutter til kantene begynner å bli gylne. Avkjøl litt og snu pannekaken opp ned på et annet bakepapir og dra bakepapiret forsiktig av.
- 3
Skru ned temperaturen på ovnen til 180 °C. Del mozzarella i skiver og legg skinkeskiver og ost fordelt utover pannekaken. Dryss over fersk basilikum og rull sammen til en rull. Dryss litt ekstra parmesan på toppen og stek i ovnen i ca. 15 minutter.
- 4
Del i skiver og server med en frisk salat, tomat og ekstra basilikum.
Flere fristende oppskrifter

