Gratinerte squashpannekaker med skinke og mozzarella

Gratinerte squashpannekaker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Trendy og sunn squashpannekake fylt med mozzarella og skinke er perfekt lunsjmat. Denne er gratinert med ekstra parmesan og smaker supert med en frisk salat. Enkelt å lage og en rett som imponerer!

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk squash
2 stk egg
1 ½ dl revet parmesan
½ dl strøkavring
¼ ts pepper
¼ ts salt
¼ ts spisskummen
¼ ts hvitløkspulver

Fyll

6 skiver bøkerøkt skinke (ca 100 gram)
2 pakker fersk mozzarella
1 kvist basilikum

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 200 °C. Riv squash grovt på et rivjern og klem ut så mye av væsken som mulig. Visp sammen egg, parmesan, strøkavring og krydder i en bolle og rør inn revet squash.
    2. Dekk et stekebrett med bakepapir og spre blandingen utover i et rektangel, ca. 30 x 20 cm. Stek i ovnen i 15-20 minutter til kantene begynner å bli gylne. Avkjøl litt og snu pannekaken opp ned på et annet bakepapir og dra bakepapiret forsiktig av.
    3. Skru ned temperaturen på ovnen til 180 °C. Del mozzarella i skiver og legg skinkeskiver og ost fordelt utover pannekaken. Dryss over fersk basilikum og rull sammen til en rull. Dryss litt ekstra parmesan på toppen og stek i ovnen i ca. 15 minutter.
    4. Del i skiver og server med en frisk salat, tomat og ekstra basilikum.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat