Wonton er som en kinesisk tortellini. Disse er fylt med svinekjøtt og reker, og kokt i kraft.
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ingredienser
30 ark
wontonpapir
400 g
svinekjøttdeig
3 stk
vårløk
2 stk
hvitløksfedd
2 ss
gressløk eller koriander
1 ss
frisk ingefær, finrevet
1 ss
riseddik
2 ss
soyasaus
1 ts
sesamolje
1 ts
pepper
200 g
rå reker/tigerreker
Kraft
1 l
kyllingkraft
2 cm
ingefær i skiver
1 ts
sesamolje
3 ss
soyasaus
Til servering
4 stk
vårløk
2 stk
chili
Slik gjør du
Tips
Shitakesopp kan erstatte kjøttdeig hvis du ønsker et kjøttfritt alternativ. All type kraft kan brukes. Du kan også dampe wonton i bambuskurv og tilsette en hvilken som helst suppe.
Wonton-suppe
Middels
50min
Wonton er som en kinesisk tortellini. Disse er fylt med svinekjøtt og reker, og kokt i kraft.
4.3
(29)
Ingredienser
30 ark
wontonpapir
400 g
svinekjøttdeig
3 stk
vårløk
2 stk
hvitløksfedd
2 ss
gressløk eller koriander
1 ss
frisk ingefær, finrevet
1 ss
riseddik
2 ss
soyasaus
1 ts
sesamolje
1 ts
pepper
200 g
rå reker/tigerreker
Kraft
1 l
kyllingkraft
2 cm
ingefær i skiver
1 ts
sesamolje
3 ss
soyasaus
Til servering
4 stk
vårløk
2 stk
chili
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Shitakesopp kan erstatte kjøttdeig hvis du ønsker et kjøttfritt alternativ. All type kraft kan brukes. Du kan også dampe wonton i bambuskurv og tilsette en hvilken som helst suppe.