
Ramen med ribberester
Det er mye godt du kan gjøre med ribberestene, men få ting slår det å servere dem i en varm nudelsuppe med frisk smaker.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 170 °C. Del ribben i biter eller skiver og legg i en ildfast form. Pensle med hoisinsaus og legg folie lett over. Varm i ovnen i ca. 30 minutter eller til akkurat gjennomvarm.
- 2
Del ingefær i skiver, knus hvitløkfedd lett med siden på en kniv og snitt chili. Fres i en gryte med olje i ca. 1 minutt. Hell over kraft, soyasaus og fiskesaus og kok opp. La småkoke til ønsket smak av ingefær, hvitløk og chili. Sil av og kok opp igjen.
- 3
Del pak choy i biter og finsnitt vårløk. Kok egg i kokende vann til smilende, ca. 6 minutter.
- 4
Ha nudler i den kokende kraften og kok i ca. 2 minutter. Tilsett pak choy, vårløk og bønnespirer og smak til med sesamolje og limesaft.
- 5
Øs opp i boller, fordel de varme ribbebitene i. Skrell og del egg i to og legg i bollen. Topp med frisk koriander og sesamfrø.
Tips
Flere fristende oppskrifter


