tablecloth-basil
Kebab med agurkyoghurt
(10)

Kebab med agurkyoghurt

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Alle elsker kebab og denne varianten er enklere å lage enn du tror. Krydret kjøttdeig er stekt på spyd i ovnen og servert med agurk og yoghurt.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

400 gkarbonadedeig
2 tshakket persille
1 stkfinhakket hvitløksfedd
1 tssalt
½ tsspisskummen
½ tsmalt koriander
¼ tsmalt kanel
½ tsmalt ingefær
8 stkgrillspyd i tre
4 stkpitabrød
4 stksalatblader
½ stkrødløk i skiver

Agurkyoghurt

3 dlTINE Yoghurt Naturell
2 ssTINE Crème Fraîche Original
½ stkrevet agurk
½ stkfinhakket hvitløksfedd
½ tssalt
¼ tspepper
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 200 °C. Bløtlegg grillspydene i kaldt vann.
    2. Bland kjøttdeig med hakket persille og hvitløk, salt, spisskummen, malt koriander, kanel og ingefær. Elt godt sammen til en seig masse. Form til pølser og tre på trespyd.
    3. Stek kjøttspydene brune på alle sider i smør og etterstek i ovnen, ca. 5 minutter.
    4. Bland yoghurt, crème fraîche, revet agurk, finhakket hvitløk, salt og pepper.
      blue heart
      Tips!

      Tilsett finhakket mynte om du ønsker en enda mer aromatisk og eksotisk smak på yoghurten.

    5. Server kjøttspydene i pitabrød med salat, skivet rødløk og agurkyoghurt.
blue heart
Tips!
Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff