Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Kebab med agurkyoghurt

Enkel
25min

Alle elsker kebab og denne varianten er enklere å lage enn du tror. Krydret kjøttdeig er stekt på spyd i ovnen og servert med agurk og yoghurt.

4.3
(29)
Next ImageKebab med agurkyoghurt

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
karbonadedeig
2 ts
hakket persille
1 stk
finhakket hvitløksfedd
1 ts
salt
0.5 ts
spisskummen
0.5 ts
malt koriander
0.25 ts
malt kanel
0.5 ts
malt ingefær
8 stk
grillspyd i tre
4 stk
pitabrød
4 stk
salatblad
0.5 stk
rødløk i skiver

Agurkyoghurt

0.5 stk
revet agurk
0.5 stk
finhakket hvitløksfedd
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Bløtlegg grillspydene i kaldt vann.

  2. Bland kjøttdeig med hakket persille og hvitløk, salt, spisskummen, malt koriander, kanel og ingefær. Elt godt sammen til en seig masse. Form til pølser og tre på trespyd.

  3. Stek kjøttspydene brune på alle sider i smør og etterstek i ovnen, ca. 5 minutter.

  4. Bland yoghurt, crème fraîche, revet agurk, finhakket hvitløk, salt og pepper.

    Tips

    Tilsett finhakket mynte om du ønsker en enda mer aromatisk og eksotisk smak på yoghurten.

  5. Server kjøttspydene i pitabrød med salat, skivet rødløk og agurkyoghurt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter