Kebab med agurkyoghurt
Enkel
25min
Alle elsker kebab og denne varianten er enklere å lage enn du tror. Krydret kjøttdeig er stekt på spyd i ovnen og servert med agurk og yoghurt.
4.3
(30)

Ingredienser
400 g
karbonadedeig
2 ts
hakket persille
1 stk
finhakket hvitløksfedd
1 ts
salt
½ ts
spisskummen
½ ts
malt koriander
¼ ts
malt kanel
½ ts
malt ingefær
8 stk
grillspyd i tre
4 stk
pitabrød
4 stk
salatblad
½ stk
rødløk i skiver
Agurkyoghurt
½ stk
revet agurk
½ stk
finhakket hvitløksfedd
½ ts
salt
¼ ts
pepper
Slik gjør du
Tips
Tilsett finhakket mynte om du ønsker en enda mer aromatisk og eksotisk smak på yoghurten.
Trykk for å vurdere oppskriften




