
Halloween-burger
Djevelsk god hamburger! Osteburgerne blir lett forvandlet til små monstre med disse enkle triksene.
Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kna kjøttdeigen med salt og pepper til den er seig. Form til hamburgere og stek i en panne med smør til de har fin stekeskorpe på begge sider, og fremdeles er saftige inni.
- 2
Skjær hakk til monstertenner i den ene kanten av osteskiven og legg på burgeren, slik at tennene henger over kanten. Ha lokk på pannen og sett til side et par minutter så osten smelter litt.
- 3
Dekorer hamburgerbrødbunnen med ketchup som blod, og legg på osteburgeren. Topp med brødtoppen.
- 4
Skjær spisse trekanter av paprika til horn, og del oliven i skiver til øyne. Dytt en liten bit sjalottløk i hullet til oliven som pupiller. Stikk horn og øyne ned i burgerbrødet og server.
- 5
En tunge av bacon eller syltet agurk, og søtpotet-fries som edderkoppbein er andre ideer til pynt.
Tips
Å servere ekstra ketsjup i målesylindere er morsomt. Chiliketsjup gir ganen et lite sjokk!