Halloween-burger

Halloween-burger

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Djevelsk god hamburger! Osteburgerne blir lett forvandlet til små monstre med disse enkle triksene.

Ingredienser

Antall porsjoner

600 g kjøttdeig
1 ts salt
½ ts pepper
1 ss TINE Meierismør
4 skiver Jarlsberg® Original
4 ss ketchup
4 stk hamburgerbrød
½ stk rød paprika
4 stk sorte oliven , uten stein
½ stk sjalottløk

Slik gjør du det

    1. Kna kjøttdeigen med salt og pepper til den er seig. Form til hamburgere og stek i en panne med smør til de har fin stekeskorpe på begge sider, og fremdeles er saftige inni.
    2. Skjær hakk til monstertenner i den ene kanten av osteskiven og legg på burgeren, slik at tennene henger over kanten. Ha lokk på pannen og sett til side et par minutter så osten smelter litt.
    3. Dekorer hamburgerbrødbunnen med ketchup som blod, og legg på osteburgeren. Topp med brødtoppen.
    4. Skjær spisse trekanter av paprika til horn, og del oliven i skiver til øyne. Dytt en liten bit sjalottløk i hullet til oliven som pupiller. Stikk horn og øyne ned i burgerbrødet og server.
    5. En tunge av bacon eller syltet agurk, og søtpotet-fries som edderkoppbein er andre ideer til pynt.
Tips!

Å servere ekstra ketsjup i målesylindere er morsomt. Chiliketsjup gir ganen et lite sjokk!

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat