
Grillspyd med tzatsiki
En frisk yoghurtdipp gjør sitt for at grillkjøttet smaker bedre. Server i ferske pitabrød med grillede grønnsaker og kjøtt.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
TZATSIKI
Fremgangsmåte
- 1
Del kjøttet i biter og ha i en plastpose med olivenolje og balsamicoeddik. Bland godt og la marinere i kjøleskapet i minimum 30 minutter.
Tips
Tilsett gjerne oregano eller timian til marinaden for ekstra smak av middelhavsmat.
- 2
Lag tzatsiki ved å rive agurk og vende med salt. La stå i 15 minutter slik at den safter seg. Klem ut vannet med hendene og legg utover kjøkkenpapir så det blir ”tørt”.
- 3
Bland agurken med yoghurt, most hvitløk, hakket bladpersille, finrevet sitronskall og pepper.
- 4
Del paprika i biter og sopp og tomater i to. Træ på spyd med marinerte kjøttbiter. Grill raskt på høy direkte varme. Server to spyd til hver med pitabrød og tzatsiki.
Tips
Bruker du grillspyd av tre må du bløtlegge dem før bruk, slik at de ikke tar fyr under grilling. Legg dem i kaldt vann i minst 30 minutter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

