
Grillede lammespyd i wraps
Wraps er enkel og god grillmat – og perfekt til piknik.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
RØMME- OG MYNTEDRESSING
TIL SERVERING
Fremgangsmåte
- 1
Bruker du grillspyd av tre må de ligge i vann minst 30 minutter før bruk. Del kjøttet i biter og træ på spydene.
- 2
Legg spydene på et fat og gni kjøttet godt med olje, oregano, salt og pepper. Press over sitronsaft og la marinere i 20 minutter.
- 3
Grill på høy, direkte varme. Snu ofte og grill til akkurat gjennomstekt, 5-8 minutter.
- 4
Finriv sitronskall og press ut saften. Bland skall og saft med rømme. Vend inn hakket mynte og smak til med salt og pepper.
Tips
Bytt gjerne sitron med appelsin og mynte med rosmarin for en vri på dressingen.
- 5
Legg hvert spyd på en lefse, klem rundt og dra spydet av. Del agurk i skiver og legg på sammen med salat, finsnittet løk og hakket mynte, og topp med myntedressing.
Tips
Server lammespyd sammen med dressing, oppskjært agurk, rødløk, salat og mynte i hver sin skål, og la gjestene pakke sine egne wraps.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


