Fårikål med tre typer kål
Enkel
2t 20min
Fårikål er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Her får du en spennende, moderne versjon med et hint av asiatiske smaker og tre typer kål.
3.7
(43)

Ingredienser
1 kg
lammekjøtt, med bein
2 ss
0.5 kg
hodekål
1 stk
løk
4 stk
gulrot
2 ts
salt
4 ts
pepperkorn
1 stk
laurbærblad
3 dl
vann
250 g
rødkål
250 g
grønnkål
2 stk
hvitløksfedd
1 ss
ingefær, finrevet
0.5 dl
soyasaus
Slik gjør du
Tips
Til denne originale fårikålen kan du servere ris eller nudler i stedet for de tradisjonelle kokte potetene.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Prøv også ut denne oppskriften med nykål eller kinakål. Gulrøttene kan få selvskap av annen rotfrukt. Det er egentlig bare fantasien som setter en stopper, kanskje spesielt når det gjelder en tradisjonsrett som fårikål.



