Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Fårikål med tre typer kål

Enkel
2t 20min

Fårikål er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Her får du en spennende, moderne versjon med et hint av asiatiske smaker og tre typer kål.

3.7
(43)
Fårikål med tre typer kål

Ingredienser

1 kg
lammekjøtt, med bein
0.5 kg
hodekål
1 stk
løk
4 stk
gulrot
2 ts
salt
4 ts
pepperkorn
1 stk
laurbærblad
3 dl
vann
250 g
rødkål
250 g
grønnkål
2 stk
hvitløksfedd
1 ss
ingefær, finrevet
0.5 dl
soyasaus

Slik gjør du

  1. Tips

    Til denne originale fårikålen kan du servere ris eller nudler i stedet for de tradisjonelle kokte potetene.

Tips

Prøv også ut denne oppskriften med nykål eller kinakål. Gulrøttene kan få selvskap av annen rotfrukt. Det er egentlig bare fantasien som setter en stopper, kanskje spesielt når det gjelder en tradisjonsrett som fårikål.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter