Chili con carne med karbonadedeig
Enkel
30min
Chili con carne er en rask og nydelig gryterett. Her kan du variere og eksperimentere med både kjøtt og krydder.
3.9
(84)

Ingredienser
400 g
ris, f.eks. basmatiris
3 ss
olje
400 g
karbonadedeig eller kjøttdeig
1 stk
løk
2 stk
hvitløksfedd
½ stk
rød chili
400 g
chilibønne eller brune bønner
400 g
hermetiske tomater (1 boks = 400 g)
1 ts
chilipulver
½ ts
salt
½ ts
malt spisskummen
1 stk
rød paprika
100 g
salat (kan sløyfes)
1.5 dl
TINE® Lettrømme 17 % (kan sløyfes)
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Ønsker du en bitte liten vri på smaken, kan du ha 1/2 stang kanel i gryta og la den koke der til retten er ferdig. Men husk å fjerne kanelstangen før du serverer middagen!



