
Chili con carne med karbonadedeig
Chili con carne er en rask og nydelig gryterett. Her kan du variere og eksperimentere med både kjøtt og krydder.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
- 2
Ha olje i en gryte og sett den på middels sterk til sterk varme. Stek karbonadedeig i gryta. Skrell løk og hvitløk og tilsett det etter hvert til karbonadedeigen.
- 3
Finhakk chilli (fjerne chilifrøene dersom du ikke liker det altfor sterkt) og ha chili, bønner, paprika og hermetiske tomater i gryta med det stekte kjøttet. Ha så i chilipulver, salt og spisskummen, og rør godt sammen.
- 4
Kok opp. Skru deretter ned varmen og la det småkoke i minst 15 minutter (jo lenger, desto bedre). Server chili con carne med ris og salat ved siden av og en klatt rømme på toppen.
Tips
Ønsker du en bitte liten vri på smaken, kan du ha 1/2 stang kanel i gryta og la den koke der til retten er ferdig. Men husk å fjerne kanelstangen før du serverer middagen!
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

